Snažení o mimčo od srpna 2019. Kdo také začíná?

serenna30
9. srp 2019

Ahojte🙂 je to nekdo kdo se zacina čerstve snažit o mimčo? Me dnes konči MS a zacneme se s manzelem snažit o druhe dite. První nam trvalo přes rok, tak snad se zadaři dřiv.

karolinalankova
10. srp 2019

Ahoj, mně menstruace skončila 1.srpna a teď bych akorát měla mít ovulaci. Takže se snažíme a uvidíme, jak brzy se zadaří. Přeji Ti hodně štěstí ať se zadaří co nejdříve. 😊

blenny
10. srp 2019

Ahoj, mě dneska končí MS a začínáme se opět snažit. My začali od července 2019, ale mrcha přišla ☹️ Nevadí i to snažení má něco do sebe. Komplikuje nám to však tenhle měsíc manželova služebka přes ovulaci. Tak uvidíme, držím palce holky ať se rychle zadaří. 🙏

rickym
10. srp 2019

Taky začínáme, resp jsme zkusili už minulý měsíc a nic. Tak uvidíme co srpen. První dcera se podařila taky v srpnu, na první pokus, tak uvidíme☺️ Hodně štěstí všem 😉🍀❤️

palomadorantez
10. srp 2019

Já jsem se začala snažit koncem července o první je mi 31 a mám už jeden vejcovod..... Preji hodně štěstí ať to snazilkovani není tak dlouhý

ennulka
Autor odpověď smazal
Zobraz
levinstonka
10. srp 2019

Ahojky, dnes 1dc od minulého pijí vždy do ovulace kontryhel, jinak mám pak příšerný PMS, teď byla luteální fáze jen 10 dnů, a pozdní ovulace 18dc, obvykle bývá 13-16 DC tak snad se to srovná a je to jen tím horkem, teď manžel odjíždí do Ameriky a vrací se plus mínus v plodné fázi, tak uvidíme

zelenoockaa
10. srp 2019

Snažíme a nesnažíme (necháváme to náhodě) se už třetí měsíc ale teď mi končí ms tak se můžu v klidu přidat :D

serenna30
autor
10. srp 2019

Preju nam vsem hodne stesti, at se nam co nejdriv zadaři! 💫 ja otehotnela se synem koncem rijna, tak by me nevadilo, kdyby to ted vyslo stejne, RP mi konci v cervenci 2020, takze idealni by bylo otehotnet do konce roku. Snad se to podaři!

palomadorantez
10. srp 2019

@serenna30 děkuji i tobě přeji krátké snažení

sluckynek
10. srp 2019

Ahoj přidám se k vám , snažíme se teda již delší dobu a docházíme do ivf centra ale věřím že teď už se zadaří ♥️

serenna30
autor
10. srp 2019

@sluckynek urcite se zadaří! Drzim palce!

sluckynek
10. srp 2019

@serenna30 děkuji

serenna30
autor
10. srp 2019

Holky a jite/pijete neco na podporu? Ja pouze nosifol v tabletkach s kyselinou listovou a obcas si udelam nejaky zensky cajik. Cyklus mam od porodu nastesti srovnany, tak si rikam, ze asi gynex atd. nema cenu kupovat a spis by me cyklus rozhodil.

sluckynek
10. srp 2019

@serenna30 já zkusila gynex , kontryhel , čaj Ludmily Mojžíšové a nic 😭

serenna30
autor
10. srp 2019

@sluckynek a cyklus mas ok? Ovulujes? Vysetreny spermiogram?

sluckynek
10. srp 2019

@serenna30 chodím na injekce do ivf centra mám plánovanou ovulaci ( pohlavní styk ) po injekci cykly mám sice delší ale ok . Manžel na spermiogramu ještě nebyl ( měli jsme společnou graviditu dvakrát ) jedno zamkle těhotenství druhý potrat ve 22 TT ) takže nepředpokládá nikdo že je problém u něj

rickym
11. srp 2019

@serenna30 já mám teď Nosifol, ale už jen zbytek, tak přemýšlím, jestli koupit znovu🤔

serenna30
autor
11. srp 2019

@sluckynek aha, my chodili na iui kdyz jsme chteli 1. Mimco, ktere nešlo.

leilinkaa
11. srp 2019

Ahojky, rada se pridam. Sice jsme zacali uz v cervenci. Dnes 1dc, tak uvidime. Jinak doma, mam dcerku 2,6 roku a trvala, nam cca 9 mesicu. Tak uvidime co druhatko 😏

ja_osobne
11. srp 2019

Ahoj holky, všem držím palce, ať se brzy povede! My se s manželem.snazime od srpna, ale 2018 🙂 3 měsíce jsem ted brala clostik a duphaston, ale nic, dneska jsem si dělala ovu test a .... je pozitivní, což je u mě zázrak!! Testuji od ledna a nikdy jsem pozitivní neměla! Ve středu jsem byla na gynde, dr mi říkal, že ovu by mohla být o víkendu, no a taky, že jo! 🙂 cykly mivam 31-33, ovu az déle🙂 tak snad se nám.vsem v tom srpnu podaří!!! ❤😍👌

serenna30
autor
11. srp 2019

@ja_osobne urco je pozitivni! Drzim palce

ja_osobne
11. srp 2019

@serenna30 děkuji!

aleenka1234
11. srp 2019

Ahoj holky, já jsem teď před ms a pak se začínáme snažit 🙂

miky92
13. srp 2019

Ahoj holky taky se pridam😉snazime se o druhe cca 3 mesice, tento mesic jsem poprve zkusila i ovu testy a dnes citim bolest vajecniku a test mi dnes vysel takto. Asi to radeji dnes pojistim, ale myslim ze jeste uplne pozitivni neni, uvidime co zitra ukaze ale radeji nenecham nic nahode🙂

serenna30
autor
13. srp 2019

@miky92 ahoj, a kolikaty jsi DC?

serenna30
autor
13. srp 2019

Holky tak jak jste na tom? Ja jsem 9DC, ovu cekam kolem 14-17 DC, taky premyslim nad ovu testy. Jak testujete, jednou denne nebo vicekrat? Ja si delala OT pred 3 roky nez se narodil syn jen parkrat a nikdy mi nevysel pozitivni, ikdyz podle bazalni teploty jsem mela ovulaci potvrzenou.

miky92
14. srp 2019

@serenna30 ahoj, vcera jsem byla 18DC🙂dnes ve 12hod budu delat dalsi test tak jsem zvedava

katerina20
22. srp 2019

Ahoj ráda se k Vám přidám.. S manželem jsme se začali snažit tak uvidíme.. Na podporu beru jen listovku, podle dr. jsem jinak zdravá. Žádné děti nemám a bude mi v listopadu 29. Vůbec nevím kdy mám ovulaci, žádné příznaky na sobě nepociťuju. Přemýšlím že koupím ovu testy a zkusím testovat. U nás je trošku problém naše práce, když se doma sejdeme 1x týdně jsme rádi 😢 bojím se že 1x týdně bude na snažení málo ale uvidíme 😊

leilinkaa
23. srp 2019

@serenna30 ahojky, no mi jsme na stridacku s manzelem a dcerou nemocni. Angyna, horecky a ted ryma ....Takze jestli to tento cyklus vyjde, tak to bude zazrak 😂✌️jinak ovu testy jsem zkousela u prvni dcerky a delavala jsem si je rano z ranni moci. Zda je to spravne, to nevim. Delala jsem je jen jeden cyklus a to, abych vedela, jak jsem na tom.

leilinkaa
23. srp 2019

@katerina20 aboj, vitam te. U nas jsme v tom ,,cetnosti,, sexu podobne. Akorat u nas za to muze nase nespava a vecne zlobiva dcerka 😂😂😂✌️vetsinou kdyz usne dcerka, tak odpadavame i mi ✌️