Snažení. Mám už zkusit těhotenský test?

mag01
5. led 2020

Zdravím, potřebují nějaké rady nebo vaše podobné stavy 🙂
Snažili jsme se o baby dva dni po menstruaci (20.12 začátek ms -25.12)
Oplodnění by mělo být 28.12.19

Teď jsem 8dpo, ovulace nesleduji, ale podle kalendáře mi včera skončila..
Bílý, výtok, bolest svalů hlavně jsem měla asi 3 dní. Ještě mi takhle špatně nebylo cítím se divné..
Dnes bíly výtok zmizel, ale cítím se být nějaká ,,mokrá" a. Mám nafouklé břicho jako pri ms a mota se mi hlava.
Teplotu nesledují.
Moje otázka zní, mám zkusit už těhotenský test? Jsem nedočkavá ale stejně mi zbývá ještě 12dnu do ms.
Děkuji
Měla jste něco podobného? Nebo ducha v 9dpo-12dpo?

Moje otázka zní

volfici
5. led 2020

Jak ti mohla včera skončit, když píšeš, že jsi 8dpo?

pipi_puncocha
5. led 2020

Víš co to znamená dpo? Pokud jsi měla ovulaci včera (mimochodem pokud neděláš ovulačni testy nebo neměříš bazalni teplotu tak je to čistě jen statistický odhad), tak není možné otěhotnět 8dní zpět. Test si udělej až ti vynechá menstruace.

piggy123
5. led 2020

@mag01 prosím, prvně si ujistěte pojmy - co znamená ovulace, dpo(Dni Po Ovulaci) a menstruace. Přečtěte si, jak funguje ženský cyklus 😉 Potom lépe pochopíte, proč váš dotaz je jaksi zmatený a nejasný

mag01
autor
5. led 2020

Myslím 8dni od oplodneni

ai30
5. led 2020

Ja vzdycky cumim, kolik zenskych, co se snazi o baby, vubec netusi, jak k otěhotnění vubec dochází.

ai30
5. led 2020

@mag01 To nebylo oplodneni, to byl nechraneny sex. To jeste neni jedno a to same.

kachna001
Autor odpověď smazal
Zobraz
volfici
5. led 2020

@mag01 otěhotnět můžeš pouze, když máš ovulaci plus mínus nějaký den před a po. Pokud byl sex pouze toho 28.12. a ovulace ti skončila včera (takže začala max. předevčírem a otázka je, jestli to tak bylo, kalendář ti to určitě neurčí, musíš znát svůj cyklus a své tělo), tak těhotná rozhodně nejsi.

kachna001
5. led 2020

"včera mi skončila ovulace" 🙈 rodinku si za základce neměla? Aby dospělá ženská nevěděla, jak funguje menstruační cyklus... 🙊

kachna001
5. led 2020

@mag01 jinak všechny příznaky, které popisuješ, patří k ovulaci

pipi_puncocha
5. led 2020

Uff, bazální informace o tom co to je menstruační cyklus, ovulace atd. například zde: https://www.modrykonik.cz/snazime-se/menstruace/

kacenka115
5. led 2020

@ai30 teoreticky to není potřeba 😁 Jinak takové ty pojmy typu dpo apod. jsem viděla jen tady, a to mám biologii vystudovanou. Ale samo jak funguje cyklus by měl vědět každý, kdo má za sebou střední školu. Nebo aspoň ženský,chlapi tyto informace asi neukládají. 😅

klpoiu
5. led 2020

No dame se na pocty...budu vychazet ze mas cyklus 28 dnu. Ms zacala 25.12 ? No pokud 25 tak ovulace bude az ted nekdy. Takze oplodnovaci sex 28.12. je v podstate zbytecny. Jsi v polovine cyklu,ted se snazte! Takže, odpoved na tvou otazku zdali delat test zni, ted fakt ne.

lucizaji
5. led 2020

Koukám, že zakladatelka dostala v jejich očích takovou drzkovou, že si radši zrušila účet 🤷‍♂️😄..
Akorát jsem chtěla psát, kde vzala ty počty, MS jsem měla úplně stejně a podle kalendáře jsem dnes 1DPO 🤔😄😄.. A to nemluvím o tom, že je to jen údaj z appky 🤷‍♂️.. Já třeba jeden měsíc měla ovulaci 8dc a druhej cyklus 18dc.. Přesně takovýhle pak tvrdej doktorům, jak se už rok snazej o dítě a přitom se třeba snazej v úplně blbej čas 🤷‍♂️..

katule09
5. led 2020

Ahoj potrebovala bych poradit posledni menstruaci jsem mela 25.6.2019 boli mne strašně bradavky uz asi týden dnes uz vic i kdyz na ne sahnu testy jsem si delala ale furt jenom jedna carka.. Jednou uz sem prodělala mimodelozni těhotenství..
Nevite co by to mohlo byt i kdyz testy mi furt vycházejí jenom s jednou carkou? Budu vdecna za jakoukoliv odpoved

lucizaji
5. led 2020

@katule09 určitě červen 2019?

katule09
6. led 2020

@lucizaji jee ja jsem se přepsala :D
25.11.2019

katule09
Autor odpověď smazal
Zobraz
volfici
6. led 2020

@katule09 no v tvém případě bych šla k doktorovi, může to být jen nějaká hormonální porucha, ale pokud už máš za sebou mimoděložní těhotenství, raději by tě doktorka měla vidět....

katule09
6. led 2020

@volfici no prave sem tam obednana as za tyden a nevim na cem sem jelikoz mam namahavou praci

lucizaji
7. led 2020

@katule09 pokud Tě nějak neboli břicho či tak, tak bych to ten týden k dr. vydržela a tam ji vše řekla.

katule09
7. led 2020

@lucizaji no nekdy mne poboliva v podbřišku bradavky mam bolavé na dotek a kdyz jsem venku a je zima tak boli strasne bych se stoho rozbrečela jak to boli a furt mi stoupají bradavky