Ahoj, prosím poraďte.
Snažíme se o dítě.
Styk jsme měli 21.7 (9dc) a pak 28.7. (16DC)
Ovulaci nehlidam, snažíme se víc jak 10 měsíců, tak to necháváme na náhodě..
Zajímá mne, 9dc - kdy je možné udělat test? Mám 8 dní do menstruace ( cyklus mám 27,28) Už by test nebo ukázal?
Mám teda šílené křeče v podbřišku a jsem i unavená.
@eliska199666 ještě bych počkala aspoň 3 dny do Ms
@eliska199666 Já měla jistotu ovulace 14.den cyklu a ducha jsem měla 23.den cyklu (cykly 28dnů).
Pokud se snažíte 10 měsíců a záleží vám na tom, zjisti si, kdy ovuluješ a tehdy mějte sex. Jednou týdně je velmi málo a není jistota, že se trefíte. My, když se snažili v obouch těhu, tak sex byl obden od cca 10.dne do 18.dne. Sex po ovulaci je v uvozovkách "k ničemu".
Podle delky cyklu bych se nejvice snazila prave 13-14DC....chce to mit sex casteji
Ale jestli silene krece v podbrisku, to spis treba slepak, to fakt asi z tehotenstvi nebude ...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@eliska199666 Myslím že by to chtělo buď začít hlídat ovulaci ( někdo jí má 14dc, někdo 20dc). Zjistit, jak to máš ty...
A nebo mít častěji sex. Spermie sice jsou schopné počkat v pochvě a třeba i po dvou dnech jsou ještě schopné oplodnit vajíčko, ale sex jednou týdně je možná málo 🤷♀️ Dvakrát třikrát týdně alespoň v týdnu přibližné ovulace by podstatně zvýšilo šance na početí. Přece jen vajíčko je schopné oplodně jen zhruba 12-24hodin.