Zdravím ženy,
Na dovolené jsme si řekli,že se začneme snažit o miminko. Je to cca 10dni zpět. MS měla podle kalendáře dojít už ve středu,ale došla až dneska ráno. Myslíte,že je nějaká šance, že to mohlo vyjít a případně udrží se prcek?
Uvidíme,jaká bude délka teď. Cykly mám co jsem včera kontrolovala 29-36. Piju kontryhel a jim listovku.
Měl tedy někdo zkušenosti, že jste se snažili, MS se dostavila a byly jste 🤰?
Díky a hezkou neděli.
Ne, nejspíš nebudeš těhotná když přišla MS, tělo není stroj, je normální že se MS zpozdí. Vůbec bych se těhotenstvím nezabývala.
Pokud došla normální ms, těhu to spíš nebude. Kontryhel a psychika můžou cyklus o pár dní prodloužit.
@lalolita myslím ze normální menstruace u tehu ani není. Považuje se občas v tehu za menstruaci slabe krvácení ale nikdy to není ve velkém třeba 3 dny v kuse. Začali jste první měsíc ani jste se nemuseli strefit do ovulace. Dala bych tomu čas. Případně si začala měřit BT ať víš kdy mas ovu
@lalolita mě se teda u první stalo, že jsem po sexu regulérně krvácela. Tmavá krev a nebylo jí vůbec málo, bylo to teda jen ten jeden večer, ráno už jsem nekrvácela
a malá se udržela. U druhého jsem asi 6 dní špinila. Ale nebyla to přímo MS. Pokud je to fakt menzes, tak bohužel těhotná nejsi.
Já jsem otěhotněla v lednu a že jsem těhotná jsem si vůbec nevšimla, jelikož v únoru jsem měla naprosto normální menstruaci, na den přesně, dlouhou a silnou jako vždy. Byla jsem z toho smutná, jelikož to bylo zrovna na mé narozeniny a o mimi jsme se snažili už skoro 5 let, no a v březnu jsem ji také dostala na den přesně, akorát to bylo prvně, kdy byla fakt slabá a trvala jen 3 dny. Příznaky těhotenství se u mě projevily až na konci 1. trimestru. Každá to holt máme jinak...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lalolita Pri druhem tehotenstvi jsem mela ms a tehotna jsem byla. Obcas se to stane. Ale pokud ms meska a pak prijde, spis bych to videla na biochemicke tehotenstvi.