Zdravím. Tento týden se s přítelem budeme snažit o dítě. Nechci se sledovat, nic podobného, ale zajímá mne, co děláte po sexu, necháváte si ejakulat v sobě, lezite pár minut a pak jdete do sprchy? Nebo nohy nahoru? Četla jsem snad všechno, ale zajímá mne názor. Děkuji
Ked sme sa snazili o dieta robila som vsetko ako vzdy. Akurat sme sa nechranili 😉
kdyz sem delala tyhle kraviny, nikdy z toho nic nebylo 🤷🏼♀️ povedlo se nam, kdyz sem hned po sla na zachod a pak do sprchy 😄 ale muzu doporucit synchronizovany orgasmus s partnerem 👍 to ma prokazatelne vliv ♥️
já ležela a měla nohy pár minut nahoře :D no otěhotněla jsem hned, ale my sexovali tak 3x týdně a otěhotněla jsem hned ten měsíc. Jo a stresovala jsem se hodně a "potřebovala" rychle otěhotnět s přítelem :D a vyšlo to...Bylo mi 28...
Říkáte "nechci se sledovat", ale podle mě přesně to děláte... Prostě si normálně užijte přirozený nechráněný sex během ovulace (možná se budete divit, jaká je to pecka 😉) a víc to neřešte... Řešit to můžete, až se nebude nic dít po půl nebo třičtvrtě roce. A jestli pro sebe chcete něco udělat, kupte si v lékárně obyč kyselinu listovou, tou nezkazíte nikdy nic.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ležím asi tak 10 minut s podloženým zadkem a nohama opřenýma o stěnu do ,,svíčky" ☺️