Ahoj. Ráda bych tady poznala ženy, co se taky teď snaží o mimi. Musím to teď dát anonymně, aby ještě nikdo nic neviděl... Ale budu ráda, když sem dáte své testíky, grafy aj. 😊 a budeme si spolu moci zkrátit to čekání. Já jsem 9DPO, tento měsíc přišlo brzy špinění a dnes jsem zkusila test, který hodím do komentáře. Tak jsem zvědavá kolik nás tady je a byla bych ráda, kdyby tu psaly opravdu fajn ženy ☺ pro rýpalky tu není místo.
Ahoj, tak já se přidávám, doma máme už 2 letou slečnu a od prosince se snažíme o sourozence, zatím se nedaří a už se na to hodně upínám ☹ beru Fertipronu, listovku, piju čaj Mojžíškové. Vím, že by to chtělo vypnout, ale nedaří se mi to. Všem přeji, ať brzy najdou vysněné II 🙂
@nikishkaaaa taky máme skoro 3 letého syna a snažíme se necelý rok. Mám za sebou 3 biochemické, takže jsem byla dlouho špatná. Teď už to tolik neřeším, pořád chci, ale to hlídání ovulace a testů mě docela ničilo.
Doufám, že už nám to brzy vyjde... Kdy čekáte ms? Já kolem víkendu
Ahoj holky! 😊 Tak my máme doma už 2,5 letého chlapečka a o další mimi se snažíme od září, ale dost jsme to do teďka flakali 😁 Takže se nijak nestresuji, ale byla bych moc ráda, když by to už vyšlo 😊 Začala jsem brát listovku a pít kontryhel. Ovulacni testy zatím nedělám. 😊
Ahojky, já se snažím s manželem o miminko 2.mesic. Jedno dítě už máme 7 let a to se podařilo na druhý pokus. Dnes jsem 10DPO, včera jsem zkoušela test a byl negativní, jsem nedockava 😌 Tvoje čárky, vypadají slibně, tak držím palecky 😇 Mě bolí šílené v podbřišku a dnes začli prsa, chci zkusit test ještě zítra, jinak menstruaci mám mít v neděli. Cyklus mám pravidelný a nikdy jsem nebrala antikoncepci. Držím všem palce ať brzy objevíte // 🥰 Jinak dělám ovu testy, tento měsíc prvně a vyšel pozitivní 14DC a beru od září listovou.
Mi ms teprve skoncila, tak nas tento mesic snazeni teprve ceka 🙂 Vase testy vypadaji nadejne 😉
Doufám, že brzy všechny najdeme ty vytoužené // ☺ já testovala teď brzo, ale od 5dpo špiním, teď už teda skoro ne. Ale 2 dny mi bylo večer na zvracení a prsa mě bolí (i když to i před ms...) tak uvidíme za pár dní. Měla by dojít asi taky v neděli
Ahoj mám něco podebného co ty na testu 🙂ms má být dnes nebo zítra,moc tomu ale nevěřím a spíš čekám že dorazí. To jsou testy Dr max?
@jasmina1992 toto jsou nějaké neznámé od nás z lékárny. Jsou psané i polsky, tak právě nevím, jestli tomu věřit... Zítra chci zkusit od Benu, vždyť mi vyšly správně
Jee děkuji, no do šeda je...
@jasmina1992 a tyhle jsou z Maxe? Já doporučuji Časný od Livsane (Benu). Odhalil mi těhotenství už asi 8dpo, i když ti nakonec nedopadlo... Říkají, že už 4 dny před ms by měl ukázat
Ano, dr max to jsou. No počkám zda to dostanu když ne tak si udělám tt, bolí mě ale břicho a to dost takže dorazí.
Tak já teprve na ovu čekám...
Holky, ja mám ovu nejspíš dnes, tak to dneska raději pojistim 😁 Tento měsíc se snažíme poctivě 😊
Já právě nechápu to špinění ani ne týden po ovulaci a ty nevolnosti (ne ranní ale noční 🤣) a teď mám citlivý prsa ze vnějších stran 🤷♀️ no sama nevím. Podle jedné aplikace mám do MS 4 dny podle další 6, tak uvidíme, většinou chodí jako hodinky.
Tak vy, co ovulaci čekáte nebo teď máte šup na to a držím palce 😁😍
Ja vidim jasne! Tak snad se to udrzi 🙂 drzim pesti
@nikishkaaaa děkuju 😍 snad to konečně vyjde... Nám všem!
Ahoj holky, taky jsme se zacali snazit o miminko. Ale jsem hrozne nedockava. Dneska jsem si udelala test a druha carka celkem viditelna,mam 30 den cyklu a cca 12dnu od ovulace... Cyklus mivam 29-35 dnu,takze nevim zda mam zpozdeni. Ale uz jsem zacala spinit,takze menses asi prijde,dost se bojim,ze se to nejspis neudrzi... Hrozne jsem se na to upla :(
@jasmina1992 Taky my uz bricho dost boli a o prsach ani nemluvim,jsou nafoukle a bolave :( Dokonce uz i spinim... Ale nechci aby menstruace prisla :( Jsem nervozni...
Mě prsa bolí teď šíleně, večer mě pálí zaha a je mi na zvracení, dnes ráno mě natahlo ještě než jsem vylezla z postele.. Běžně 3 dny před ms špiním, teď nic. Ale moc tomu nevěřím
@jasmina1992 něco tam vidím 🤨
Já udělám ráno, ale nějak tomu nevěřím...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Včera večer a dnes