Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak to u vás probíhalo/probíhá, když jste si s partnerem řekli, že se začnete snažit o miminko? Jestli se sám aktivně snažil, nebo jen čekal na vaši iniciativu? Děkuji za odpovědi 😉
Asi to řešil víc než já bych řekla 😁
My se prvně snažili, prvně já, pak on a nešlo to, pak sme se na to vykašlali a spali sme spolu , když sme chtěli a podařilo se
Tak vitaminy a stravu si "nasadil" sám, kdy mam ovulaci jsem si hlídala já a podle vysledku ovu testu jsme zvýšili intenzitu sexu- což vlastně je tím pádem iniciativa ženy, kt. si test dělá.
ja hlavne resim trochu "neaktivitu" pri snazeni, co se tyce sexu. Dohodli jsme se, ze to proste co dva dny zkusime, ale on neni moc iniciativni a vetsinou musim zacinat ja a vytvaret ty situace. Chapu ho, protoze je unaveny z prace, nase dvouleta nam dava zabrat atd. Ale i tak me to stve a byla bych radsi, kdyby se trochu vice zhostil te muzske role🙂
@akila999 doporucuju tuto pani, ma hodne zajimavych videi o vztazich🙂
https://www.youtube.com/watch?v=s0DDiqrRaO8v nektere prednasce rikala, ze zena ma muze proste vyzyvat k intimnostem pomoci svych zbrani a ne nejak nasilne. A je fakt, ze kdyz si na to vzpomenu, tak si treba obliknu neco slusiveho a hodim parkrat ockem a chlap se chyti sam. Ale ne vzdycky si na to vzpomenu, a pak jsem nas*ana, ze se k nicemu nema sam od sebe :D
@akila999 kdybych manželovi řekla, že mám ovulaci a chci sex, tak by taky nic moc nebylo. Mě to přijde asexualní 😆 spíš mu to neříkej a prostě se na něj vrhni 😃 ani u jednoho dítěte jsem ovulaci neřešila a spali jsme spolu jak jsme chtěli. Druhý měsíc jsme byla v obou případech těhotná. Sledování ovulace a podobně chápu, pokud se několik měsíců nedaří. Ale mělo byste spolu být protože zrovna chcete a ne protože teď je to nejvhodnější 🙂
U nás to tak nějak přirozeně souviselo se svatbou. Poté, co mě požádal o ruku, jsme si tak nějak oba řekli, že jdeme na to. Jinak první měsíc snažení nevyšel a byl to pro mě docela stres, protože MS neprichazela a neprichazela, ale testy negativní. Pak už to klaplo, ale se špatným koncem. A brzy poté opět, a tenkrát už úspěšně. To byl taky stres, po potratu se holt člověk boji jeste víc, ale vyšlo to hned napoprvé. Takže u mě to "nemysli na to a půjde to" nemělo na výsledek žádný vliv.
Já první 3 měsíce si dělala ovu testy abych věděla kdy mám ovu ale spali jsme spolu stejně jako předtím, skoro denně a buď si začal on nebo já 😅🤔 ale vím že pak jeden měsíc mi řekl nemáš náhodou dnes ovulaci? Tak jdeme na to ne?😅😅 a když jsme se bavili o tom kdy začneme pracovat na mimi tak jsme se tak nějak nemohli dohodnout a pak jednou jsme se hrozně pohádali, pak byl sex a on se mě ani nezeptal a prostě se do mě udělal (nebrala jsem ani prášky ani kondomy nic, praktikovali jsme už asi 5 měsíci přerušovaný sex) a řekl tady to máš 😅😅 a od té doby jsme se snažili :D
U nás žádná změna oproti předtím, jen prostě až do konce, za 14 dní sem byla těhotná 🙂
@dzalli ty jo me zas prijde super ze na me nikdo netlaci a nemusim resit zda se mi chce nebo ne,proste kdyz se mi chce prijdu za nim a on je nadsenej ale on nikdy nezacne ale jsem za to fakt rada.objeti a hlazeni z jeho strany je na dennim poradku takze nemam pocit ze by me nemel rad...jinak k tazatelce,nechtela jsem z toho mit stresy takze jsme se nesoustredili na datumy ale spali spolu kdyz se nam chtelo...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
😀 asi stejně jako předtím. Někdy já, někdy on.