Snaha o miminko. Poradíte někdo?

listrinka
26. črc 2024

Ahoj holky, jsem po dvou konizaci děložního čípku, před týdnem jsem byla na další biopsii. Už přes rok se snažíme s přítelem o miminko. V lednu 2024 jsem potratila v 6 týdnů a od té doby to zas bohužel nejde 😔. Už jsem zoufalá beru vitamíny, tak jsem se chtěla zeptat jestli mi někdo neporadí. Děkuji

lencaa11
26. črc 2024

@listrinka asi to bude chtít větsi vyšetření celkové vaše a přítele teď zelezi co ukáže biopsie zda se něco na čípku opět objevilo atd ..

listrinka
autor
26. črc 2024

@lencaa11 děkuji za radu 🙂

hennrietta
27. črc 2024

Pokud se nedaří tak dlouho, tak to konzultuj s gynekologem a nebo reprodukční klinikou. Udělají vám alespoň kompletní vyšetření a třeba se zjistí, kde je problém.

anetacoufalova
29. črc 2024

@listrinka Ahojky, snad tě trochu uklidnim 😊 před dvěmi lety jsem 2x potratila a dva roky se nám vůbec nedařilo.. až když jsme uvažovali nad tím, že se necháme vyšetřit atd, kdy jsme to tak nějak řešit přestali se konečně zadařilo.. rok není ještě tak dlouho ♥️ znám lidi, kteří se snažily daleko dýl než rok, dva a vyšlo jim to.. odjedte na dovolenou, užij si zbytek léta, zkus na to fakt nemyslet a soustředit se na něco jiného 😊.