Dobré ráno, chtěla bych se zeptat, jestli jste měla některá podobnou zkušenost jako já. V červnu jsem vysadila antikoncepci a řekli jsme si, že se chceme snažit o miminko. Netlačíme na pilu, prostě tomu necháváme volný průběh. Po vysazení antikoncepce mám MS dost nepravidelnou... cykly byly 37, 36, 43 a na další menstruaci stále čekám. Byla bych ráda kdyby nepřišla ale dnes je to už 58 den cyklu a stále nic a to mi přijde hodně. Těhotenský test jsem zkoušela cca před týdnem a je negativní. Napadá někoho z vás, co by to mohlo být? Setkala jste se s tím některá? Předem děkuji za odpovědí
@mnbvcxy12 máš prostě rozházené cykly z té antikoncepce a tipuju že ti stále nenabehla ovulace. Tohle už si měla řešit s doktorem. Doporučuju kapky Gynex.
k doktorovi jsem objednaná 11.12. na ty polycistické vaječníky jsem se dívala a i ty přidružené problémy by seděly
nepravidelný cyklus jsem měla i před antiko... a tu jsem brala cca rok a pul
ale jakmile řeknu doktorovi o nepravidelné menstruaci, tak mi řekne, že je to ještě v normě... a odchylky můžou být... jde nějak doktora požádat o podrobnější vyšetření? chtěla bych mít jistotu, že je všechno v pořádku a není tam nějaký problém...
Tělo se musí dát trochu do kupy, já po vysazení antiko neměla MS rok.
Ahojky, já vysadila v září a ms jsem dostala až po 59 dnech 😲 doktor mi doporučil pít 14 dní řebříček a 14 dní kontryhel, ms přišla po 14 dnech pití řebříčku, ale těžko říct jestli to byla jeho zásluha.. Teď čekám ms a jsem zvědavá jestli se už vrátí do normálu...
Me po vysazeni HA trvalo rok, nez se mi mesicky ustalily.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mnbvcxy12 bud rozhazeny cyklus po antiko a nebo polycysticke vajecniky, zkus mrknout na net jestli nemas jeste nejake dalsi pridruzene problemy...byva to dost caste.