Snaha o mimi po revizi v listopadu

jitulinda23
2. led 2016

Ahoj holky v listopadu jsem byl na revizi v 7tt jelikoz se mimi nevyvijelo ☹ a na kontrole po první menstruaci (9.12) mi doktorka řekla že sem maximalne v pořádku že na mem miste už by na nic nečekala a začla se snažit o mimi... a tak sem tak učinila žadne dny nepočítám nic prostě jen spíme bez ochrany... a ted 30.12 jsem to měla dostat a nic tak sem dělala test a negativní... včer rano malinko špinění a pak cely den nic, dneska to same rano malinko špinění a už nic tak sem zkusila test a zase negativni ☹ pobolívá mě v podbříšku, zada a hlava... a hlavně bejvam ospala.. newíte jestli je možné abych byl těhotná ? 😉 nic jineho si nepřiji 😔 děkuji za každou radu 🙂

jitulinda23
autor
2. led 2016

a jsem 17den po ovulaci.. muzete mi nektera poradit prosím :( :(

sarivojvodova
2. led 2016

@jitulinda23 Ahojky já měla to samé a byla jsem těhu, zkus ještě chvíli vydržet a test udělej znova za tři dny. 😘

jitulinda23
autor
2. led 2016

jee nic jineho si nepreji ... 🙂 mam v planu v pondeli jet na gyndu pro jistotu ;)

jitulinda23
autor
2. led 2016

Ma tad jeste nektera slečna zkušeenost prosím ????? čím více zkusenosti tim lepe 🙂

jitulinda23
autor
5. led 2016

@sarivojvodova tak sem test udelala a zas negativni :/ tak sem byla dnes na gynde zitra volam o výsledky :/

holubice.petra
5. led 2016

To jsi hned po revizi dostala ms? Ja ji vzdy dostala az po "sestinedeli"...

jitulinda23
autor
5. led 2016

@holubice.petra ahoj ano ja MS dostala nekdy v 5tydnu po revizi a pak sem sla na kontrolu a bylo vse Ok i sama se divila jak sem v poradku a ted mam problemu už se zblaznim :/

sarivojvodova
5. led 2016

@jitulinda23 Tak budu držet palečky. To bude dobrý.
😘

bobyna
5. led 2016

@jitulinda23 po revizi je tělo docela zmatený ovulace mohla byt později a třeba to špineni je Nidace a na testu to bude vyďet pozdeji

nikolkaamarianek
5. led 2016

Určitě můžeš být 🙂 možná nemáš ještě jenom požadované množství hormonu v moči pro pozitivní test 🙂 držím palečky! 😅

jitulinda23
autor
5. led 2016

@bobyna no zítra se mi to rozhodne rano az zavolam na vysledky .. kdyby tak uz se chtělo stestí usmat boze :(

jitulinda23
autor
5. led 2016

@nikolkaamarianek doufam ze dojde na tva slova 🙂

bobyna
5. led 2016

@jitulinda23 budu držet palce

sarivojvodova
6. led 2016

@jitulinda23 Dej pak vědět jak jsi dopadla. 😘

jitulinda23
autor
6. led 2016

@sarivojvodova Blbě sem dopadla :( nejsem tehotna ... mam cekat na MS.... :(

sarivojvodova
6. led 2016

@jitulinda23 Nebuď smutná. 😘😕 Mrzí mě to. Snaž se dal, držím palečky a nic nevzdavej. ❤

jitulinda23
autor
7. led 2016

@sarivojvodova je to hrozny no.. člověk se těši a nic... tak sem nastartovala novy zacatek at na to nemyslim mam novou praci a dala sem se na cviceni 🙂

jitulinda23
autor
12. led 2016

Tak dneska poslední kontrola ... a byla uspěšná 🙂 bylo mi řečeno že je vše v OK a že špnění byla MS 🙂 dostala jsem vitamínky a deme se snažit dale 🙂