Holky kdy jste měli ovu po potratu? A za jak dlouho jste znovu otěhotněli? Já minulý týden potratila v 5tt bez jakéhokoliv zásahu. U dr kontrola v pořádku. Když znova zjistím že jsem těhotná tak volat a buď by se to nechalo tak nebo bychom daly ten lék na udržení plodu.
My to v tom lednu nějak neřešili. Prostě sex denně. Prostě sme si užívali
Měla jsem ovulaci v podstatě normálně, u mě to bylo první měsíc 25dc, další měsíc 21dc. SP proběhl v zhruba 7tt. Hned ten druhý měsíc jsem znovu otěhotněla, nic na udržení jsem nedostala.
@msgracia Já otěhotněla hned další měsíc po potratu, a malá se udržela bez jakéhokoliv zásahu 🙂
@klokanka31 myslím necháme to zase tak jestli se zadari. Třeba kamarádka potratila v 7tt bez revize vše bylo ok ale měla zákaz na 3 měsíce
@msgracia Já když potratila tak to mohlo být cca 5-6 tt, a ani jsem s tím nebyla u doktorky...
@msgracia Půl roku čekat kvůli potratu? 😮 tak dlouho jsme nemuseli čekat ani po mimoděložním, tam nám doporučili čekat 3 měsíce.
@klokanka31 no mě si i po sp pozvala na kontrolu, jestli odešlo vše, co mělo, jednou jsem musela i na vyčištění, ikdyz jsem krvacela, neodeslo vše, takže kontrola by za mě vždy proběhnout teda měla
@jjasmina Moje doktorka o tom potratu ani neví, když jsem potratila tak akorát začínala dovolenou, tak když jsem pak neměla problémy a test negativní tak jsem to nechala být.
@klokanka31 ano bohužel musela čekat tak dlouho
@msgracia v březnu ZT se zásahem a musela sem dodržet sestinedeli, jenomže nám nevydržela ochrana a tak sem na konci sestinedeli otěhotněla znovu, z toho bylo biochemické, odešlo to samo a po něm sem přišla o ovulaci na 2 měsíce, 4 měsíce po zamlklem a 2 měsíce po biochemickem sem zjistila ze sem těhotná a nyní 31tt 😊 pokud to odejde samo tak se žádné 3 měsíce dodržovat nemusi, záleží jak se ta žena cítí.
@teress1215 já na čištění nebyla. Ale známá ano musela dodržet toho půl roku. Víc mi nerikala co bylo za problém
@msgracia tak pokud si na čištění, nebyla tak se můžete o miminko snažit hned 😊 po revizi by se mělo dodržet sestinedeli 😊
@teress1215 právě nebyla. Prcek odešel sám. Bohužel jsme si zvykli na množné číslo
Jestli to bylo takto brzy a bez zásahu,tak bych to neřešila.
Nám doporučili aspoň 3 měsíce po zamlklém v 19 tt, s revizí. Kdy přišla ovulace nevím,ale ms po 31 dnech. Další cykly byly pravidelné,tak jsme to po třetí ms zkusili a vyšlo to hned.
Někdy doporučují počkat dýl,když se dělají ještě vyšetření. Nám výsledky z genetiky přišly 5 měsíců po potratu. To už jsem byla těhotná. Stejně se na nic nepřišlo,a počítalo se s tím. Proto jsme nečekali. A taky věk a další věci.
Holky měli ste píchání na vajecnicich jakoby u ovu? Mě dnes začaly pnout prsa tak jak v lednu při tehu a vaječníky cítím jako u ovu. Zažila to některá?
Také jsem měla ZT a revizi, hned po ni 3. den znovu (rezidua). Pak mi doktor našel cystu a dal mi půl roku na otěhotnění. Po potratu se mi ovulace začala docela víc projevovat, nebo se víc pozoruji. Každopádně bolest vaječníku a v podbřišku (ale to může být tou cystou 🤔) ale hlavně to dobře poznám na hlenu. Zkus si změny zapisovat a brzo poznáš kdy je správný čas. Držím palečky, aby vše vyšlo. Mě teď celá laparo a snad se po ni zadaří.
@msgracia ahojky tak já po SP v 2018 v 6 tt bez revize ,ovu měla hned listopad 16 dc ,ale ms došla uz 24 dc a v prosinci též 16dc a tam se těhu udrželo. Teď jsem 7.2. SP v 8 tt bez revize a zatím to na ovu nevypadá jsem 20dc 🤔😔 a do toho mám stále silné // na těhu testu tak se toho obávám co se děje..... vůbec neslábnou 🤷
Edit: měřila/měřím BT a ovu testy abych věděla kdy jak ovu přicházela/přichází+hlen
@msgracia jooo a ještě utrogestan na udržení jsem nedostala nikdy po SP a mám za sebou celkově 4
@petulakopec já měla hodnotu krve 3,8 což je negativní. Takže uvidíme.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já ovu už ani radši nesledovala, sex obden a bylo, SP duben, červen pozit test a to sme se předtim snažili dlouho