Snaha o mimčo. Kdy jste měly ovu po potratu?

msgracia
15. únor 2022

Holky kdy jste měli ovu po potratu? A za jak dlouho jste znovu otěhotněli? Já minulý týden potratila v 5tt bez jakéhokoliv zásahu. U dr kontrola v pořádku. Když znova zjistím že jsem těhotná tak volat a buď by se to nechalo tak nebo bychom daly ten lék na udržení plodu.

jjasmina
15. únor 2022

Já ovu už ani radši nesledovala, sex obden a bylo, SP duben, červen pozit test a to sme se předtim snažili dlouho

msgracia
autor
15. únor 2022

My to v tom lednu nějak neřešili. Prostě sex denně. Prostě sme si užívali

ivya
15. únor 2022

Měla jsem ovulaci v podstatě normálně, u mě to bylo první měsíc 25dc, další měsíc 21dc. SP proběhl v zhruba 7tt. Hned ten druhý měsíc jsem znovu otěhotněla, nic na udržení jsem nedostala.

klokanka31
15. únor 2022

@msgracia Já otěhotněla hned další měsíc po potratu, a malá se udržela bez jakéhokoliv zásahu 🙂

msgracia
autor
15. únor 2022

@klokanka31 myslím necháme to zase tak jestli se zadari. Třeba kamarádka potratila v 7tt bez revize vše bylo ok ale měla zákaz na 3 měsíce

jjasmina
15. únor 2022

@msgracia to už je spíše o dr, já potratila v 8tt a snažili sme se normálně hned

msgracia
autor
15. únor 2022

@jjasmina právě někomu řeknou 3 měsíce. Jiným půl roku atd

klokanka31
15. únor 2022

@msgracia Já když potratila tak to mohlo být cca 5-6 tt, a ani jsem s tím nebyla u doktorky...

klokanka31
15. únor 2022

@msgracia Půl roku čekat kvůli potratu? 😮 tak dlouho jsme nemuseli čekat ani po mimoděložním, tam nám doporučili čekat 3 měsíce.

jjasmina
15. únor 2022

@klokanka31 no mě si i po sp pozvala na kontrolu, jestli odešlo vše, co mělo, jednou jsem musela i na vyčištění, ikdyz jsem krvacela, neodeslo vše, takže kontrola by za mě vždy proběhnout teda měla

jjasmina
15. únor 2022

@msgracia mě to řekla dr taky a snažili sme se hned, těhotenství ok a miminko taky

klokanka31
15. únor 2022

@jjasmina Moje doktorka o tom potratu ani neví, když jsem potratila tak akorát začínala dovolenou, tak když jsem pak neměla problémy a test negativní tak jsem to nechala být.

msgracia
autor
15. únor 2022

@klokanka31 ano bohužel musela čekat tak dlouho

msgracia
autor
15. únor 2022

@jjasmina já byla včera na kontrolu po sp

teress1215
16. únor 2022

@msgracia v březnu ZT se zásahem a musela sem dodržet sestinedeli, jenomže nám nevydržela ochrana a tak sem na konci sestinedeli otěhotněla znovu, z toho bylo biochemické, odešlo to samo a po něm sem přišla o ovulaci na 2 měsíce, 4 měsíce po zamlklem a 2 měsíce po biochemickem sem zjistila ze sem těhotná a nyní 31tt 😊 pokud to odejde samo tak se žádné 3 měsíce dodržovat nemusi, záleží jak se ta žena cítí.

msgracia
autor
16. únor 2022

@teress1215 já na čištění nebyla. Ale známá ano musela dodržet toho půl roku. Víc mi nerikala co bylo za problém

clairet
16. únor 2022

@msgracia mě doktorka řekla, že se můžem hned snažit dál … ten další cyklus jsem ovulaci měla později než obvykle až 20 DC … další měsíc se to srovnalo a ovu 12 DC … ale těhotenství z toho zatím není

teress1215
16. únor 2022

@msgracia tak pokud si na čištění, nebyla tak se můžete o miminko snažit hned 😊 po revizi by se mělo dodržet sestinedeli 😊

msgracia
autor
16. únor 2022

@teress1215 právě nebyla. Prcek odešel sám. Bohužel jsme si zvykli na množné číslo

andelka
17. únor 2022

Jestli to bylo takto brzy a bez zásahu,tak bych to neřešila.
Nám doporučili aspoň 3 měsíce po zamlklém v 19 tt, s revizí. Kdy přišla ovulace nevím,ale ms po 31 dnech. Další cykly byly pravidelné,tak jsme to po třetí ms zkusili a vyšlo to hned.
Někdy doporučují počkat dýl,když se dělají ještě vyšetření. Nám výsledky z genetiky přišly 5 měsíců po potratu. To už jsem byla těhotná. Stejně se na nic nepřišlo,a počítalo se s tím. Proto jsme nečekali. A taky věk a další věci.

msgracia
autor
17. únor 2022

@andelka tak kvůli zdravotním problémům mám doporučeno druhé do 31 to mám letos. Ale sex si užíváme a neřešíme to. Buď to vyjde nebo další měsíc

msgracia
autor
17. únor 2022

Holky měli ste píchání na vajecnicich jakoby u ovu? Mě dnes začaly pnout prsa tak jak v lednu při tehu a vaječníky cítím jako u ovu. Zažila to některá?

andelka
17. únor 2022

@msgracia může to být. Ale třeba já ovulaci vůbec nepoznám, nebýt měření bt.

msgracia
autor
17. únor 2022

@andelka já do až v prosinci a lednu poznala. Takže netuším. Kdyby to vyšlo tak by to byla bomba 💣

marta000
22. únor 2022

Také jsem měla ZT a revizi, hned po ni 3. den znovu (rezidua). Pak mi doktor našel cystu a dal mi půl roku na otěhotnění. Po potratu se mi ovulace začala docela víc projevovat, nebo se víc pozoruji. Každopádně bolest vaječníku a v podbřišku (ale to může být tou cystou 🤔) ale hlavně to dobře poznám na hlenu. Zkus si změny zapisovat a brzo poznáš kdy je správný čas. Držím palečky, aby vše vyšlo. Mě teď celá laparo a snad se po ni zadaří.

msgracia
autor
22. únor 2022

@marta000 mě bolí vaječníky, píchá v podbřišku a bolí prsa. Toto bylo v lednu a pak bylo tehu.

msgracia
autor
22. únor 2022

@marta000 já revizi neměla.

petulakopec
22. únor 2022

@msgracia ahojky tak já po SP v 2018 v 6 tt bez revize ,ovu měla hned listopad 16 dc ,ale ms došla uz 24 dc a v prosinci též 16dc a tam se těhu udrželo. Teď jsem 7.2. SP v 8 tt bez revize a zatím to na ovu nevypadá jsem 20dc 🤔😔 a do toho mám stále silné // na těhu testu tak se toho obávám co se děje..... vůbec neslábnou 🤷

Edit: měřila/měřím BT a ovu testy abych věděla kdy jak ovu přicházela/přichází+hlen

petulakopec
22. únor 2022

@msgracia jooo a ještě utrogestan na udržení jsem nedostala nikdy po SP a mám za sebou celkově 4

msgracia
autor
22. únor 2022

@petulakopec já měla hodnotu krve 3,8 což je negativní. Takže uvidíme.