Zdravím.. snažíme se o druhé mimi ...už několik měsíců. Ms mi jednou přijde 19či20/21 jak se jí chce 🙂 ... hlídám si dny ovu ..(výtok,pobolívání atd) ale stejně nic 🙂 Dnes už mě pobolivá podbřišku ...pár dni mam husty bily vytok ..test jsem si dělala (vim ze je brzy) samozdrejmne negativní.. Na výpočty moc nejsem,spíše hlídám podle těla..taky je možné že na to jdu špatně
@jersi3 Já právě koukám na ten kalendář a na to, kdy tam máš ta srdíčka a právě nad tím přemýšlím, jestli nemáte sex příliš brzy před ovulací. Jako spermie si sice umí počkat, ale podle toho kalendáře to tam vychází jen na začátek plodného období. Pokud bys měla MS až třeba toho 21., tak se ti automaticky o ty dva dny ovulace posune a tím i ty plodné dny… 🤔
Já bych se hlavně nespoléhala na kalendář 🤷🏻♀️ měř třeba bazální teplotu, dělej ovu testy ale nespoléhej na kalendář nebo pobolívání břicha.
Jinak já bych měla MS dostat zítra. Test jsem zkoušela ve středu a byl negativní, tak jsem se na to vykašlala a počkám, až když bude případně zpoždění a testnu znova…
@jersi3 bolet te muze, ale me treba boli sakra boli dva az tri dny pred ovu (potvrzeno testem, i ultrazvukem). Tak ze fakt jak ti tu radi BT, nebo ovulacni testy tak bys to mela zkusit. Mozna proto se nedaří
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jersi3 tak to jsme na tom stejně ja tedy mela ovulaci 2-3.9 a teď čekám .
Boli me břicho jako bych to mela dostat, v kříži, vyytok bílej hustej.... Zítra je to 5 dni do ms tak zkus testnout... Držím palce