Snaha o druhé dítě. Otěhotněla jste některá i mimo ovulaci?

stastnamatka07
25. zář 2020

Ahojte, mám 14 měsíční a chceme druhé 🙂 už se nějakou tu chvíli snažíme ale zatím nic. Menstruace jednou ano, jednou ne. Tak že vůbec nevím ovulaci. Někdy není vůbec... Otěhotněla jste některé i mimo ovulaci ? Díky🙂

klokanka31
25. zář 2020

@stastnamatka07 Já upřímně nevěděla kdy mám plodný dny, když jsem neměla ms, tak jsme to nechali náhodě 😊

kachna001
25. zář 2020

Bez ovulace není fyzicky otěhotnění možné, to jen tak pro pořádek 😁 plodná je žena cca 7 dní před ní (spíš 5) a jeden den po... Doporučuju buď neřešit a mít sex co druhý den, nebo začít měřit bazální teplotu, ať víš, na čem jsi 👍

priefi
25. zář 2020

@stastnamatka07 mimo ovulaci neotěhotní nikdo 😏

perexka
26. zář 2020

nejak extra se v tech plodnych dnech taky nevyznam... po vynechani MS jsme to zkouseli kazdy druhy den cca 2 tydny a jsem tehule prvni mesic.. hlavne si to uzivej ;)

tasimia
26. zář 2020

A proto existují ovulační testy aj.

leniczka23
26. zář 2020

Mimo ovulaci otěhotnět nelze 😁 srovnej si cykly a pak se snažte.

95newmommy2020
26. zář 2020

Doporucovala bych si hlídat MS. Používat kalendář, dělat si ovulacni testy. Případně měřit bazalni teplotu.
Naplanovat si sex, ideálně tak, aby spermie byly 2-3 dny v pytly. A hlavně hluboko, někdy je lepší když si ho chlap jen predhoni, a dá ho tam jen na to vyvrcholení, co nejvíc zabodnout. Pak ho tam i po vyvrcholení chvilku nechat, nohy na horu. Pít kontryhel, pro muže doporucuju brát fertillman plus.

me_druhe_ja
26. zář 2020

@95newmommy2020 To zní děsivě...Je mi líto, že někdo musí dělat diky těhotenství takový šílenosti. To by se mi ten sex zprotivil asi nadobro.

lovemusicsun
26. zář 2020

Já bych spíš doporučila to moc neřešit a užívat si plus mínus každý druhý den. Já měla také nepravidelný cyklus a otěhotněla jsem ani nevím jak 😆

95newmommy2020
26. zář 2020

@me_druhe_ja No jsou to fakt obštrukce, ale nám to jinak neslo. Ono když se mozek přepne jen na těhotneni, stejně z toho sexu nic extra není.
Já jsem si na plánovaný styk zvykla, a začal mi vyhovat. Naopak jsem teď nesva, když To je bez rozvrhu. 😂 Ale 3 roky plánování udělají své.

stastnamatka07
autor
26. zář 2020

No tak já nejsem nějaká extra posedlá, že bych na to myslela 24/7 🙂 jedno dítě máme, tak že ani není moc čas na to myslet 🙂 dávám tomu volnej průběh, jen mě zajímalo jestli jste se taky některá snažila a měla menstruaci jak cirkus. 🙂)))