Ahojte, mám 14 měsíční a chceme druhé 🙂 už se nějakou tu chvíli snažíme ale zatím nic. Menstruace jednou ano, jednou ne. Tak že vůbec nevím ovulaci. Někdy není vůbec... Otěhotněla jste některé i mimo ovulaci ? Díky🙂
Bez ovulace není fyzicky otěhotnění možné, to jen tak pro pořádek 😁 plodná je žena cca 7 dní před ní (spíš 5) a jeden den po... Doporučuju buď neřešit a mít sex co druhý den, nebo začít měřit bazální teplotu, ať víš, na čem jsi 👍
@stastnamatka07 mimo ovulaci neotěhotní nikdo 😏
nejak extra se v tech plodnych dnech taky nevyznam... po vynechani MS jsme to zkouseli kazdy druhy den cca 2 tydny a jsem tehule prvni mesic.. hlavne si to uzivej ;)
A proto existují ovulační testy aj.
Mimo ovulaci otěhotnět nelze 😁 srovnej si cykly a pak se snažte.
Doporucovala bych si hlídat MS. Používat kalendář, dělat si ovulacni testy. Případně měřit bazalni teplotu.
Naplanovat si sex, ideálně tak, aby spermie byly 2-3 dny v pytly. A hlavně hluboko, někdy je lepší když si ho chlap jen predhoni, a dá ho tam jen na to vyvrcholení, co nejvíc zabodnout. Pak ho tam i po vyvrcholení chvilku nechat, nohy na horu. Pít kontryhel, pro muže doporucuju brát fertillman plus.
@95newmommy2020 To zní děsivě...Je mi líto, že někdo musí dělat diky těhotenství takový šílenosti. To by se mi ten sex zprotivil asi nadobro.
Já bych spíš doporučila to moc neřešit a užívat si plus mínus každý druhý den. Já měla také nepravidelný cyklus a otěhotněla jsem ani nevím jak 😆
@me_druhe_ja No jsou to fakt obštrukce, ale nám to jinak neslo. Ono když se mozek přepne jen na těhotneni, stejně z toho sexu nic extra není.
Já jsem si na plánovaný styk zvykla, a začal mi vyhovat. Naopak jsem teď nesva, když To je bez rozvrhu. 😂 Ale 3 roky plánování udělají své.
No tak já nejsem nějaká extra posedlá, že bych na to myslela 24/7 🙂 jedno dítě máme, tak že ani není moc čas na to myslet 🙂 dávám tomu volnej průběh, jen mě zajímalo jestli jste se taky některá snažila a měla menstruaci jak cirkus. 🙂)))
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@stastnamatka07 Já upřímně nevěděla kdy mám plodný dny, když jsem neměla ms, tak jsme to nechali náhodě 😊