Snaha o druhé dítě 🙁

magdaveselkova
24. lis 2022

Už přes rok se snažíme o miminko. Vím, že to není zase tak hrozný oproti jiným co se snaží i roky... Ale i tak mě to mrzí 🙁. U první dcery jsem otěhotněla asi po 3-4mes ale za to jsem si užila potom. (Ale to většinou každá)... Skončila jsem na akutním císaři a komplikace s jizvou mám doteď
(Špatně srostlá jizva). Podle Dr to nemá vliv na otěhotnění 🙁. V květnu jsem přišla o miminko v 13tt 🙁. V srpnu jsem dostala vypuzovací tabletku kvůli zamlklému těhotenství... Stále nějak doufám, že si to sedne ale žacím ze sebe cítit takovou nejistotu. I když podle Dr mám jen rozházeny cyklus.. Zkusila jsem gynex, různý vitamíny, čaje... Nejhorší je, že dřív jsem ani sobě poznala ovulaci, teď ne. Pomalu po každé MS mám nějaký zánět, svědění...Po sexu mě bolí pipina jak kdybych si tam dala rozpálený uhlík... Já už nevím. Nechci aby to vyznělo, že jsem tím nějak posedlá a že š....e jako králíci... To ne, sex máme jednou za čas ... Spíš mě ale štve, že jsou stále nějaké komplikace, nějaký bolístky, záněty... Manžel se před každým sexem meje. Já taky nejsem zrovna čuně 😶😶😶 Docela i už uvažuju změnu Dr🙁 Asi si prostě potřebuju zanadávat 😓

petrane
24. lis 2022

@magdaveselkova zkusila bych i gynekologickou fyzioterapii..muzou se ti tam kouknout i na jizvu a ukazat ti,jak s ni pracovat
Prijde mi,ze obyc gyndar na to někdy pekne kadi a pak te jen posle do CAR

lencaa11
25. lis 2022

@magdaveselkova asi bych si nechala udělat štěry z čípku ( HPV ) a pořádně podívat se na čípek ,vytaminy pro oba a nechala si udělat základní vyšetření krve a spermiogram