Slabý duch po 1. dni meškání ms. Měla jste některá a nakonec to bylo těhotenství?

Dnes v 07:21

Ahojky,
mám na vás dotaz. Mám 28-30-ti denní cykly. Tento měsíc to vychází na 28 dní (mám to vždy podle ovulace. Vždy mám ms přesně 14 dní po ovu). Takže dnes jsem 29 den cyklu a ráno jsem si udělala TT, protože jsem to včera nedostala a udělal se jen slabý dusík (sice v limitu, ale je slabý že ani fotka nejde udělat). Chtěla bych se zeptat zda to někdo takto měl a i tak se nakonec jednalo o těhotenství? Jinak jedná se o mamatest. Co se týče příznaků nemám asi žádný? Možná trochu prsa, ale to je i u ms, takže tomu nedávám naděje. Děkuji moc všem (ještě bych dodala, že z téhož balení jsem dělala před 3 dny a tam se mi neukázalo vůbec nic.)

uzivatelkapetra
Dnes v 07:33

Nezbývá než počkat další alespoň dva dny a pokus zopakovat.

lencaa11
Dnes v 07:47

Asi bych řekla že to úplně nevypadá na tt ale ještě bych udělala za pár dní to už bude jasný

lilian2111
Dnes v 07:55

Udělala bych hlavně jinou značku. 🙂

autor
Dnes v 08:11

Zkusím tedy za dva dny a uvidíme. No k jiné značce se teď pár dní nedostanu. Tady prodávají jen mamatesty a testy sluníčko, ale ty jsou snad ještě horší. Děkuji

vlasta1981
Dnes v 09:36

Nenech se otrávit některými z nás ,co vědí vše nejlépe. Já měla v den spozdeni a ještě pak 4 dny sněhobílo. Až pátý den se mi ukázala slabá čárka.a je to už 23tt. Mamatest nikdy nezklamal buď jsem byla nebo ne . Žádné falše neukázal ano mne ani dceři . Držím palce .

misha31
Dnes v 10:00

Pokud vis, ze byla ovu pred 15 dny, prosperujici tehu to nejspis nebude, na Mamatestu by byly dalnice

baruv01
Dnes v 11:56

Zkuste test Dr. Max. Za mě nejspolehlivější. Mamatest občas dělá falešné čárky

monbonaa
Dnes v 16:07

Ahojky mám to tento měsíc stejný jak ty a můj test v den zpoždění a taky mamatest🙂 Má hodně barviva.
Pokud víš, že byla opravdu ovulace jak píšeš tak by mela byt čárka silná 😊