Slabší menstruace než běžně. Můžu čekat dvě čárky?

lusy_3
19. srp 2019

Ahoj holky, nerada bych kladla otázku, zda jsem těhotná, či ne. To může vědět jen TT nebo doktor. Ale spíš se chci zeptat, zda jste neměla některá z vás podobný vývoj nebo zda se vám to nestalo. Pokoušíme se o mimčo už 10měsiců. Ale tento měsíc se mi poprvé stalo, že měsíčky nejsou tak jako vždy. Měla jsme je dostat včera. Ale krvácení je takové, že mi stačí pouze slip vložka. Dneska mam takové menší bolesti jak kdyby to mělo přijít ale zatim nic 🙏🏼, obvykle mám takové bolesti, že nemůžu ani z postele. Proto se chci zeptat, zda jste to některa z vás měla podobně a pak jste na TT viděly // 🙂)? Ještě se nechci testovat, kdyby to náhodou přišlo, abych nebyla opět zklamaná.

Děkuji všem a hezké ponděli!

lucka662006
19. srp 2019

Když jsme se snažili a hrozně jsem si přála miminko, tak MS přicházela taky velmi postupně, byla to psychická věc. Při každém ze dvou dětí jsem pak měla i "implantační" krvácení, ale to je jen pár kapiček červených nebo dohněda, jen 1 den. Přeju Ti, aby to už dopadlo 🙂

kiki1912
19. srp 2019

@lusy_3 může se jednat o nidaci pokud je to jako špinění. Přeji brzké zjištění dvou čárek na těhotenském testu

barulina
19. srp 2019

Me ted poaledni obe dve tehotwnstvi zspinoli v dobe ocekavane ms. Jo a testovala jsem jeste pred zpozdenim a zatim drzi.

lusy_3
autor
19. srp 2019

Děkuji moc, mit čistou a klidnou hlavu je nejdůležitější. Jen s každým měsícem je to horší a horši, co si budeme no 🙂

nazka
19. srp 2019

@lusy_3 ano, já. Já měla zpoždění den nebo dva a pak slabé krvácení. Po půl dní přestalo a teď jsem 18.tt. 😊

lusy_3
autor
19. srp 2019

@nazka jee 🙂) tak hlavne zdravicko!

lusynkova
19. srp 2019

Taky jsem s dětmi ze začátku lehce krvácela.

lusy_3
autor
19. srp 2019

@lusynkova Takove zpravy mi dodavaji nadeji 🙂 hihi, dekuji!

chci_miminko
19. srp 2019

Špinila jsem 4 dny, nebyla to ani jasně červená krev. Pak se znásobily prsa a už to jelo.

lusy_3
autor
19. srp 2019

@chci_miminko prsa mam taky vetsi, nebo mi to aspon prijde.. krev mam vetsinou jen na toaletaku jinak ne. Tak zitra zkusim testnout a uvidim 🙏🏼

nazka
19. srp 2019

@lusy_3 dej vědět 😊

eldrag
19. srp 2019

ja mela normalne 4 dny slabou ms a 10 den po začatku "ms" dve čarky na testu

jirikmaminka
19. srp 2019

Tak urcite by to tehu byt mohlo ja tohle mela ted taky ale bohuzel nedopadlo a v 6tt jsem potratila