Slabé čárky na ovulačních testech

nanyh
6. lis 2018

Ahoj holky. Od ovu mám neustále slabé čárky na ovu testech. Před OVU bylo vždy bílo. Nemáte s tím některá zkušenosti ?

petulejan
6. lis 2018

jak dlouho je tam máš?

leniczka23
6. lis 2018

@nanyh je to normalni..telo neni stroj a kazdy cyklus nemas stejne vysokou hladinu LH.

nanyh
autor
6. lis 2018
nanyh
autor
6. lis 2018

@petulejan První snímek je před týdnem. Druhý je dnes. Mám 5 dnů do MS

vanea
6. lis 2018

Hodnoty LH se mění každý cyklus, jednou můžeš mít dvě čárky od MS až k ovulaci a pak zase až do MS...jiný cyklus můžeš mít celou dobu bílo a jen u ovulace čárky..pak můžeš mít do ovulace bílo a po ovulaci čárky...nejedná se o nic víc, než o zbytkový LH hormon 🙂 pokud tě zajímají ovu testy v době těhotenství, tak jsem je měla, ale ty testy byly pozitivní, ne v náznaku...ale čárky byly opravdu stejně silné u ovu testů=) tehdy jsem byla těhotná..

leniczka23
6. lis 2018

@nanyh to jsou uplne bezne ovu testy pred mimo ovu. Pokud by dal.silil az do pozitovniho je tam sance ze budes tehule..ale.od toho jsou uz tehu testy.

nanyh
autor
6. lis 2018

@leniczka23 Děkuji. Je pochopitelné, že jsem jako snažilka nedočkavá a plaším úplně ten všeho.😀 Moc Vám děkuji holky. Snad mrcha nedorazí.🍀

vanea
6. lis 2018

@nanyh já to naprosto chápu :D nebyla jsem jiná=D držím palce 🌹🍀

nanyh
autor
6. lis 2018

@vanea Moc děkuji😊❤️

leniczka23
6. lis 2018

@nanyh no jasnacka ze jo..naprosto normalni..ja kdyz jsem se zacali snazit sem mela snad vsechny priznaky ze zacatku😊 drzim.palce at je brzy buchta v troubě😁🍀

petulejan
6. lis 2018

@nanyh to je zvláštní... nezbývá ńež tedy čekat. Já skoušela ovulační test v těhotenství a tak silnou čárku druhou jsem ani při ovulaci neměla,tak budu držet palce ať mrcha nedorazí 😉

snazilka2018
6. lis 2018

@nanyh úplně tu nedočkavost a všechno kolem chápu měsíc co měsíc zažívám stejné naděje a pocity mě vyšel takhle ovu test 31.10. a 4.11. najednou zase mrška jinak jsem měla testy vždy sněhobílé 2 čárky nikdy ani náznakem tohle mi vyšlo po 2 týdnech bylinkové tinktury tak už taky vůbec nevím co se se mnou děje ... hlavně pms příznaky těhu ovulace všechno je nastejno a když se ještě člověk tak sleduje a je nedočkavý... už si přijdu jako blázen :D ...

nanyh
autor
6. lis 2018

@snazilka2018 Držím palečky. Jsem na nás zvědavá. Budu doufat, že se nám zadaří. Já jsem z toho taky mimo. V noci se probouzím a sahám na prsa, zda se nezvětšily nebo tak.😀

nanyh
autor
6. lis 2018

@petulejan Doufám. Moc Vám děkuji.🍀

nanyh
autor
7. lis 2018

@leniczka23 Psycho snažilka se hlásí. 3 dny do MS a zase silnější // na ovu testu.

snazilka2018
7. lis 2018

@nanyh Tak to by mohlo být těhu 😍❤👏

nanyh
autor
7. lis 2018

@snazilka2018 V sobotu má dorazit MS. Myslím si, že to nevydržím a koupím dnes ten digi clear blue🤷🏼‍♀️😀🍀

snazilka2018
7. lis 2018

@nanyh pokud nevydržíš dej vědět 🍀😊... říkají že je spolehlivý i několik dní před MS .... i když testovat před MS je známo že pro nás může být potom zklamání tak držím pěsti 😊

leniczka23
7. lis 2018

@nanyh kolik jsi dpo? To vypada nadejne!

leniczka23
7. lis 2018

@nanyh nekupuj digi ale naklusni do.lekarny a kuo si clearblue ale easy..pluskovej..ten ukazuje brzo. A digk si nech az kdyz na tomhle neco bude..at zbytecne mevyhodis 2kila do kose😊

nanyh
autor
7. lis 2018

@snazilka2018 Dám.😊🍀

nanyh
autor
7. lis 2018

@leniczka23 11DPO 😊 Dobře, děkuji za radu. 😊

leniczka23
7. lis 2018

@nanyh tak ja 11dpo uz mela dalnici😊 cekam foto s pluskem😊 drzim.palce

nanyh
autor
7. lis 2018

@leniczka23 Já včera právě měla negat. Dělala jsem si Lady max. Ale od včera mám i bolest v kříži. Spíš mám strach, že si to už dělám sama jak na to denně myslím a sjíždím od rána do noci net😂

nanyh
autor
8. lis 2018

@leniczka23 Tak ten clearblue easy neměli, koupila jsem ten digi a je negat.😢

leniczka23
8. lis 2018

@nanyh brzoo si myslim..a nebo nejsi tehule.. ono totiz pred ms se zveda hladina hormonu takze ty silici ovulaky muze delat i to.. mela jsi koupit radsi papirkovy testy a teprve kdyz by na nich neco bylo tak zkusit tenhle..tak ted uz pockej na ms jestli prijde nebo ne..drzim palce..a nebud smutnaa..to prijde kdyz to budes nejmin cekat. U nas vyslo kdyz jsme meli sex v den pozitivniho ovu testy, den po 2x - rano a vecer a dva dny po jeste rano a po sexu lehnout na bricho..tak kdyz tak tfuj tfuj tfuj..

nanyh
autor
8. lis 2018

@leniczka23 Děkuji. Já to úplně vypustím z hlavy a až to přijde, tak to přijde🍀 Už se vyprdnu i na ovuláky, mám to hodně v hlavě a to je také chyba.🤷🏼‍♀️

snazilka2018
8. lis 2018

@nanyh to máme všechny! Hlavu vzhůru ale vím jak to zklame ten sílící ovulak jsem měla taky a pak přišla menstruace 🤦‍♀️😢... hlavně jsem si představovala na začátku že to zkusíme a hned to bude a pak najednou bez ovulace a nezhoubny nador na vaječníku a operace a cysty no je to mazec ... ale věřím že se všechny dočkáme!!! 🍀❤

nanyh
autor
8. lis 2018

@snazilka2018 Jeziiiis. Tak to mi je moc líto. O to víc Vám držím palečky. 🍀 Ano a snad brzy❤️

landelka
16. lis 2018

@nanyh Já jsem na tom podobně :D minulý měsíc jsem měla furt pocit na zvraceni.. No úplně jsem si to vsugerovala.. MS došla a test bílý. Každý říká nemyslet na to, vypustit.. No jasně, že to je nejlepší.. Ale nějak jsem ještě nenašla způsob jak to z hlavy dostat 😀🙄 Držím nám všem palce ať se brzo zadaří! 🍀❤️