Ahoj holky. Od ovu mám neustále slabé čárky na ovu testech. Před OVU bylo vždy bílo. Nemáte s tím některá zkušenosti ?
@nanyh je to normalni..telo neni stroj a kazdy cyklus nemas stejne vysokou hladinu LH.
Hodnoty LH se mění každý cyklus, jednou můžeš mít dvě čárky od MS až k ovulaci a pak zase až do MS...jiný cyklus můžeš mít celou dobu bílo a jen u ovulace čárky..pak můžeš mít do ovulace bílo a po ovulaci čárky...nejedná se o nic víc, než o zbytkový LH hormon 🙂 pokud tě zajímají ovu testy v době těhotenství, tak jsem je měla, ale ty testy byly pozitivní, ne v náznaku...ale čárky byly opravdu stejně silné u ovu testů=) tehdy jsem byla těhotná..
@nanyh to jsou uplne bezne ovu testy pred mimo ovu. Pokud by dal.silil az do pozitovniho je tam sance ze budes tehule..ale.od toho jsou uz tehu testy.
@leniczka23 Děkuji. Je pochopitelné, že jsem jako snažilka nedočkavá a plaším úplně ten všeho.😀 Moc Vám děkuji holky. Snad mrcha nedorazí.🍀
@nanyh no jasnacka ze jo..naprosto normalni..ja kdyz jsem se zacali snazit sem mela snad vsechny priznaky ze zacatku😊 drzim.palce at je brzy buchta v troubě😁🍀
@nanyh úplně tu nedočkavost a všechno kolem chápu měsíc co měsíc zažívám stejné naděje a pocity mě vyšel takhle ovu test 31.10. a 4.11. najednou zase mrška jinak jsem měla testy vždy sněhobílé 2 čárky nikdy ani náznakem tohle mi vyšlo po 2 týdnech bylinkové tinktury tak už taky vůbec nevím co se se mnou děje ... hlavně pms příznaky těhu ovulace všechno je nastejno a když se ještě člověk tak sleduje a je nedočkavý... už si přijdu jako blázen :D ...
@snazilka2018 Držím palečky. Jsem na nás zvědavá. Budu doufat, že se nám zadaří. Já jsem z toho taky mimo. V noci se probouzím a sahám na prsa, zda se nezvětšily nebo tak.😀
@leniczka23 Psycho snažilka se hlásí. 3 dny do MS a zase silnější // na ovu testu.
@nanyh Tak to by mohlo být těhu 😍❤👏
@snazilka2018 V sobotu má dorazit MS. Myslím si, že to nevydržím a koupím dnes ten digi clear blue🤷🏼♀️😀🍀
@nanyh pokud nevydržíš dej vědět 🍀😊... říkají že je spolehlivý i několik dní před MS .... i když testovat před MS je známo že pro nás může být potom zklamání tak držím pěsti 😊
@nanyh kolik jsi dpo? To vypada nadejne!
@nanyh nekupuj digi ale naklusni do.lekarny a kuo si clearblue ale easy..pluskovej..ten ukazuje brzo. A digk si nech az kdyz na tomhle neco bude..at zbytecne mevyhodis 2kila do kose😊
@snazilka2018 Dám.😊🍀
@leniczka23 11DPO 😊 Dobře, děkuji za radu. 😊
@nanyh tak ja 11dpo uz mela dalnici😊 cekam foto s pluskem😊 drzim.palce
@leniczka23 Já včera právě měla negat. Dělala jsem si Lady max. Ale od včera mám i bolest v kříži. Spíš mám strach, že si to už dělám sama jak na to denně myslím a sjíždím od rána do noci net😂
@leniczka23 Tak ten clearblue easy neměli, koupila jsem ten digi a je negat.😢
@nanyh brzoo si myslim..a nebo nejsi tehule.. ono totiz pred ms se zveda hladina hormonu takze ty silici ovulaky muze delat i to.. mela jsi koupit radsi papirkovy testy a teprve kdyz by na nich neco bylo tak zkusit tenhle..tak ted uz pockej na ms jestli prijde nebo ne..drzim palce..a nebud smutnaa..to prijde kdyz to budes nejmin cekat. U nas vyslo kdyz jsme meli sex v den pozitivniho ovu testy, den po 2x - rano a vecer a dva dny po jeste rano a po sexu lehnout na bricho..tak kdyz tak tfuj tfuj tfuj..
@leniczka23 Děkuji. Já to úplně vypustím z hlavy a až to přijde, tak to přijde🍀 Už se vyprdnu i na ovuláky, mám to hodně v hlavě a to je také chyba.🤷🏼♀️
@nanyh to máme všechny! Hlavu vzhůru ale vím jak to zklame ten sílící ovulak jsem měla taky a pak přišla menstruace 🤦♀️😢... hlavně jsem si představovala na začátku že to zkusíme a hned to bude a pak najednou bez ovulace a nezhoubny nador na vaječníku a operace a cysty no je to mazec ... ale věřím že se všechny dočkáme!!! 🍀❤
@snazilka2018 Jeziiiis. Tak to mi je moc líto. O to víc Vám držím palečky. 🍀 Ano a snad brzy❤️
@nanyh Já jsem na tom podobně :D minulý měsíc jsem měla furt pocit na zvraceni.. No úplně jsem si to vsugerovala.. MS došla a test bílý. Každý říká nemyslet na to, vypustit.. No jasně, že to je nejlepší.. Ale nějak jsem ještě nenašla způsob jak to z hlavy dostat 😀🙄 Držím nám všem palce ať se brzo zadaří! 🍀❤️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
jak dlouho je tam máš?