Dobrý den dámy, mám dotaz, jsem 14 DPO, dnes termín MS, ale nic. Dělala jsem si testík, je tam slabá čárka. Vím, že pro objektivní zhodnocení je vhodné dělat test spíše až týden po vynechání MS, ale nedalo mi to. Také mne již asi týden táhne a pobolívá podbřiškek. Včera jsem byla na běžné kontrole na gynekologii, ptala jsem se, ale říkala mi Dr., že je ještě brzo tam něco přes UZ vidět. Ale stále doufám, že to vyšlo. 😇💛🙈 Jaké máte prosím zkušenosti? Kdy se objevila silná čárka? Děkuj
@klaravs já měla v den menzes takovou čárku (z ranní moči), která byla tak za další 4 dny stejně silná jako kontrolní. Pokud máte druhou čárku, těhotná určitě jste (když tak dejte foto) teď hlavně, aby se to udrželo. Ale to už záleží na "přírodě." Potichu gratuluji! 😊
@klaravs ja mela takle 14dpo ☺️To jsemmela jeden den zpoždení ☺️ Drzim palce at carka sílí☺️
V den vynechané MS jsem měla u prvního slabou čárku a u druhého dálnici.
@klaravs ja mela slabounkou temer neviditelnou carku jiz dva dny pred terminem menstruace, pak trosicku zesilila i pozdeji, ale nebylo nic dramaticke, zadne dve tucne carky, jako mavaji jine holky jsem nemela. Myslim, ze je to individualni, kazdopadne kdyz je alespon naznak druhe carky, vypada to nadejne. 😊 moc drzim palce.
@klaravs silná byla až tak o pět dní později 😊
@michaelarousova to jsem mela podobné asi dva dny spozdeni a ovulace byla dřív než 14dc. 😊 Cca 9. nebo 10.
Děkuji vám, dámy, za odpovědi a vaše zkušenosti. Dnes jsem opět po ránu test zkoušela a čárka je stále slabá. Snad za pár dní zesílí, tak jako tomu bylo u mnohých z vás, jak uvádíte.
Jinak další příznaky nemám, snad jen, že pořád tak nekomfortně cítím podbřišek.
Tak držte palce a díky. 😇
držím palce 🙂 🍀
@klaravs skvely, drzim palce. 😊
@nika110818 díky, i digital vyšel 🙈
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@klaravs já měla jasně viditelnou čárku 13DPO.Ale řekla bych,že by vám to vyjít mohlo...když zatím MS nepřišla.Drzim pěsti!👍