Již 3 měsíc mám slabou menstruaci. Prvni to bylo 2 dny pak spineni potom 1 den a spineni a ted nakonec jenom ms jeden den max 5 tamponu a vse. Brala jsem duphaston, a po nem jsem to mivala normalne 3-4 dny. Pila jsem kontryhel na sliznici a je to snad horsi. Uz fakt nevim jsem bezradna. Budu pit jen nosifol a snad si semnou dr poradí. Akorat mi to vrtá v hlavě a mam strach, že ani to umělé kvuli tomu nevyjde 😓
@levandulka_fialova no to by mi jeste scházelo 🥺 dekuju za radu 🙂 a jak ste davkolava jestli se muzu zeptat?🥰
@kvetuska145 mne toto udelal kontryhel, pred nim ms 4-5 dni, s kontryhelem 1-2 dny a hrozne slaba, spis spineni, prestala jsem ho pit a zacala s malinikem a hned se povedlo //🙂
@lobella
@kvetuska145 Ono je možné, že to fakt udělal ten kontryhel. Dávám drmku 3x denně 10 kapek. 3 týdny od 1.dne MS, pak týden pauza. Ovulace proběhla, takže na můj problém fungoval.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kvetuska145 Nejsem odborník, ale četla jsem, že slabá MS může znamenat nízkou sliznici. Mně kontryhel udělal zle. Vyměnila jsem ho za drmek.