Silná menstruace a bolest v podbřišku

klonkytka
12. dub 2019

Ahojte holky, tento měsíc sme se s přítelem snažili o dítě, to už jsem tu psala o to nejde. Menstruace dorazila o tři dny dřív, to by taky nevadilo. Ale tahle menstruace byla hodně silná, že jsem si často musela měnit vložky a první den dost bolestivá. Dnes poslední den mám špinění, a zase mě trochu bolí podbřišek a trochu mě tam i píchalo. Přítel mi řekl, ať si zavolám k doktorovi, já nechtěla, kvůli každé blbosti hned volat. Tak jsem volala dnes ráno na gynekologii a nikdo mi to samozřejmě nebral. Volala jsem hned v 7h ráno a jelikož jsem po noční, tak jsem to pak vzdala a šla jsem si lehnout. Tak asi zavolám příští týden. Nevím co to může být. Normálně mívám menstruci většinou bez bolesti, a trvá tak 3-4 dny...je možné, že jsem možná mohla být těhotná a odešlo to? a tělo se čistí? jinak si to neumím vysvětlit, bojím se, abych neměla něco se spodkem, když se teď snažíme ☹ děkuji všem za názory..hezký večer...

ariadna12
12. dub 2019

Muze to tak byt, treba jste se uplne casove netrefili do ovulace a priroda se s tim vyporadala. Pro jistotu bych ale zasla na gyndu, abys tam nemela zanet nebo nejakou infekci.

klonkytka
autor
12. dub 2019

@ariadna12 děkuji za radu, pro jistotu tam zajdu 😉