Ahojte holky, tento měsíc sme se s přítelem snažili o dítě, to už jsem tu psala o to nejde. Menstruace dorazila o tři dny dřív, to by taky nevadilo. Ale tahle menstruace byla hodně silná, že jsem si často musela měnit vložky a první den dost bolestivá. Dnes poslední den mám špinění, a zase mě trochu bolí podbřišek a trochu mě tam i píchalo. Přítel mi řekl, ať si zavolám k doktorovi, já nechtěla, kvůli každé blbosti hned volat. Tak jsem volala dnes ráno na gynekologii a nikdo mi to samozřejmě nebral. Volala jsem hned v 7h ráno a jelikož jsem po noční, tak jsem to pak vzdala a šla jsem si lehnout. Tak asi zavolám příští týden. Nevím co to může být. Normálně mívám menstruci většinou bez bolesti, a trvá tak 3-4 dny...je možné, že jsem možná mohla být těhotná a odešlo to? a tělo se čistí? jinak si to neumím vysvětlit, bojím se, abych neměla něco se spodkem, když se teď snažíme ☹ děkuji všem za názory..hezký večer...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Muze to tak byt, treba jste se uplne casove netrefili do ovulace a priroda se s tim vyporadala. Pro jistotu bych ale zasla na gyndu, abys tam nemela zanet nebo nejakou infekci.