Zdravím holky, 13 DC jsem měla pozitivní ovulacni test, tj. Čárka byla tmavší než kontrolní a dnes dva dny před M/S mám opět sílící test a přitom 14 DC byl test úplně slabý. Jak je to možné ? Tehotensky test bohužel nemám doma.
bud si tehule nebo prijde ms..pred ms se zveda hladina hormonu takze i.to muze zpusobit silny ovulak..nezbyva nez zitra skocit pro tehu test..drzim.palce.
Jj Noo
@frejaa kolik dni mas po ovulaci? Pokud vic jak deset, muze to znacit i tehotenstvi. Ale jak pise Lenka, ovulacni test muze reagovat i na hormonalni konec cyklu. Udelej si tt a budes mit jasno. Drzim palce.
Mám 13 dpo
Jinak jsem 27 den z 28 dnů cyklu pravidelných
@frejaa to bys mozna fakt mohla byt tehotna. I kdyz ja zkousela ovulacni test ze srandy taky, uz jsem vedela, ze jsem tehotna, mela jsem zpozdeni. A test byl uplne megapozitivni. Ale je fakt, ze to bylo treba 15 dpo. Tak uvidis, no 🙂
@frejaa dej vedet az testnes..😉
To bude tehu 😊
Holky já to nechápu :(
Ovulacni test opět sílí a tehotensky test nic, akorát byl dnes ráno takový hojnější výtok s trochou narůžovělé hlenu, ale to jen jednou a pak mě bolí v levém podbrisku :(
@leniczka23 nize
@frejaa kolik jsi dpo?
@leniczka23 13 dpo, soudím podle toho ze 13dc jsem měla pozitivní ovulacni test a 14dc už negativni
@leniczka23 ovulace byla urco jako minuly měsíc 14 nebo 15 den cyklu
@frejaa ty jo to.uz by na testu melo byt neco.videt..ja nevim.jak.jsou na tom tyhle.ovulaky s barvivem. No asi nezbyva nez cekat jeste.
Tak nic holky mrcha přišla :(
@frejaa myslela jsem si to..nicmene moc drzim.palce na dalsi.cyklus.
@leniczka23 achjo vždycky se na to snažím nemyslet a pak mě něco překvapí, tak má člověk naději a nakonec nic :(
@leniczka23 ale stejně mi je divné ze pořad ovulacni test silný
@frejaa to ti nemusi byt divne, pred ms a na zacatku ms se zveda hladina hormonu..vsech..takze proto.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.