Myslite ze testy sili? Prvni 11dpo, druhy12dpo a posledni 14dpo.
@monikapodolska takto jsem to jednou také měla a nedopadlo to dobře. Vytvořil se jen gestacni vacek a dal nic, nakonec došlo k SP. Tak držím palce, ať to máte jinak..
Všechny tři testy jsou s citlivostí 10 tak se mi zdá, že jsou stále dost slabé a že už by měly být druhé čárky výraznější 😔
Ideálně dělat testy stejně značky, po 3 dnech a fotit na bílém papíře, pak je nejlépe vidět rozdíl. Ale jinak bych řekla že jo.
Já vám obecně řeknu svou zkušenost, prvně jsme měla silné dálnice den před ms a skončilo to SP, naposled v den ms silnějšího ducha a celé těhu bez problému a donosila jsem až do 40tt. Takže já popravdě ani na ty sílící testy moc nespoléhám
Děkuji, zkusím ještě za pár dní a uvidíme jak vše dopadne, je ještě brzy na nějaké závěry.
Ono to fakt nemá cenu řešit, už jsem byla několikrát těhotná a kolikrát dálnice a vysoké hcg... stejně nakonec rozhoduje ultrazvuk, nezbývá než čekat. Ani silná čárka nic nezaručí, ale jako chápu, také mi přidává více na klidu.
Vypadá to, že sílí. Já měla i 14 dní po vynechání menstruace na testu jen ducha. Nejlepší je to tolik neřešit. 🙂
Nejlépe testovat jen jednou značkou a jestli máš možnost kup mamatest a uvidíš ty čárky 😁 , já bych řekla že sílí ale tyhle testy jsou prostě na hovno mají málo barviva ,
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@monikapodolska ja bych rekla ze ano☺️