Sex po menstruaci. Jak vysoká je šance k otěhotnění?

tyna3__
1. srp 2024

Ahoj všem, mám dotaz. Jak vysoká je šance otěhotnět, když byl pohlavní styk tři dny po menstruaci. Díky🙂.

sorboni30
1. srp 2024

@tyna3__ sestřenice otěhotněla 3x i během menses..takže velká pravděpodobnost. Každý to má jinak.. ✌️

ejzi
1. srp 2024

Jojo takhle jsem otěhotněla i já. 😁 Podle výpočtů u doktorky dokonce i v poslední den menstruace ale spíš si myslím, že o nějáký ten den později.

tyna3__
autor
1. srp 2024

@ejzi a za jak dlouho jste si dělala test?🙂

ejzi
1. srp 2024

Tenkrát jsme se snažili o miminko a já byla dost netrpělivá. Šla jsem tenkrát k zubařce a ta se mě zeptala kvůli rentgenu zubu zda nejsem náhodou v tom. Já řekla, že nevím ale že se snažíme. Tak mi rengen pro jistotu nedělali. Měla jsem den před případnou menstruací. Tenkrát mi nasadila brouka do hlavní a nevydržela jsem to a hned jsem si po tom koupila testy. Žádné za pár kaček ale ty dražší. Které to aspoň trochu lépe zachytí a bylo to tam. Sice slabounká čárečka ale byla.🙂

teate
1. srp 2024

@tyna3__ Já otěhotněla 7. den cyklu. Takže dva dny po menstruaci. A doteď to nechápu. 😆 Zjistila jsem to až v 8tt, když jsem začala zvracet.

tyna3__
autor
1. srp 2024

@teate já mám dnes 9.den cyklu,a kdy je nejlepší udělat si test?🙂.

lencaa11
2. srp 2024

@tyna3__ šance test bych vyzkoušela cca 12-13 dní od sexu

tyna3__
autor
2. srp 2024

@lencaa11 díky❤️

zuzkasim
2. srp 2024

Velká šance, věř mi...

tyna3__
autor
7. srp 2024

Je možné, že když si udělám test dřív. Že vyjde negativní ?🙂.

tehulenka
12. srp 2024

@sorboni30 a je si tím jistá?To jindy sex v tom měsíci neměli že ví že otěhotněla při ms?

sorboni30
14. srp 2024

@tehulenka samozřejmě, že si je jistá.. má 3 syny a 3x se to povedlo tak.. nemohla stále otěhotnět, tak to pak podle rady nějaké paní zkusili při ms. U dalšího syna, u tretiho..No nejstarší má 14 let..