Sex 9. DC. Mám to řešit?

marketanovakova14
18. říj 2024

Ahoj holky, chtela bych vas poprosit o radu. Cykly mám cca 25-28 dní, většinou 26 dní, minulý byl 25. Včera jsem byla 9DC a měli jsme večer sex, manžel se nezeptal a nedal si pozor. Výtok mám vodový, lehce bílý. Předtím jsem byla ve fitku a na spodním prádle jsem měla bílý výtok. Kolem 11-12DC mívám ukázkový bílkový. Dnes také vodový a lehce bílý. Čípek je krátky a otevřený, ale po porodu. Miminko ted opravdu nechci. Řesili byste nouzovou antikoncepci? Mam strach, abych neplasila zbytecne a jen do sebe nenarvala hormony. Dekuji vsem za rady a nazory.

lencaa11
18. říj 2024

@marketanovakova14 možné je vše tělo není stroj možná bych vyzkousela ovu test co řekne a jinak asi pouzila sos prášek a možná i měla jeden v šuplíku tohle je takové ruska ruleta

andelka
18. říj 2024

No jako u cyklů 25-26 mi 9 DC přijde dost hazard. Příliš blízko ovulaci.

teate
18. říj 2024

@marketanovakova14 Já otěhotněla 7DC… Ještě jsem mu říkala, že mi sotva skončila MS, takže v pohodě. 🙈🙈🙈 To jsem byla teda vtipná 😅

marketanovakova14
autor
18. říj 2024

@lencaa11 @andelka Dekuji, taky mi to prijde rizikové. Zkusím koupit ovulacni testy i Escapelle a rozhodnu se podle testu a vytoku asi do odpoledne, to by snad melo zabrat, kdyz to bude do 24hod.

marketanovakova14
autor
18. říj 2024

@teate Já mu právě před pár dny říkala, že si nemusí dávat pozor (asi 5DC). Dáváme si pozor a tohle říkám vyjímečně po nebo před ms. Tak mě nenapadlo, že když teď nic neřeknu, tak to vezme takhle, moje chyba 🤷🏼‍♀️🙈

mysh_me
18. říj 2024

Pokud bude ovu kolem 11DC tak to si tam klidne od toho 9.dne pockaji, to mi prijde jako plodne rozmezi…

andelka
18. říj 2024

Když ovulace přijde do 5 dní od styku,je to riziko.
Jo a davat si pozor se u nás teda nevyplatilo. X let to fungovalo a jednou ne.

marketanovakova14
autor
18. říj 2024

@andelka A bylo to někde okolo ovulace nebo se ti to posunulo uplne jinak? My bychom s manzelem asi i dalsi dite chteli oba, ale nas vztah je jako na houpacce a ja nechci, aby dite byl ten “slepovac”, kterym se to uklidni, na nejakou dobu.

andelka
18. říj 2024

@marketanovakova14 jj, bylo. Ne úplně při, pár dní před. Ale nic nebylo jinak než jindy, nezapomněl se, jako u vás.
Slepování dítětem moc nefunguje. Rozváděla jsem se s 1,5 letým mladším.

lauriak
18. říj 2024

Ak dieta nechces tak by som si urcite dala tabeletku po 🤷🏼‍♀️ Naco sa stresovat. Ovulacny test ti nic nepovie, spermie kludne preziju 5 dni.

marketanovakova14
autor
18. říj 2024

Ovulační test sice takto, ale vzhledem k mým kratším cyklům jsem si tabletu raději vzala. Máte nějaký tip, jak podpořit tělo po téhle hormonální smršti? Děkuji.

marketanovakova14
autor
25. říj 2024

Holky, tak jsem zvědavá, jak to tento měsíc bude. Tabletu po jsem si vzala po cca 17-18hod od sexu. Dnes jsem 17DC a dnes nafouklé břicho a když jsem byla dvakrát na malé, tak lehce růžový výtok, pak už nic. Tak snad špinění. I když by to mohla být i nidace mě napadlo, měla jsem to tak u prvního dítěte, od sexu to bylo 5 a 7 dní tenkrát to mírné špinění. Tak uvidíme, co přijde, teď už to stejně neovlivním.

lencaa11
26. říj 2024

@marketanovakova14 no víc řekne až test v době Ms ...