Šance na těhu nebo ne?

nikolb99
20. dub 2022

Ahoj holky, potřebuji poradit.
Minulý rok koncem května jsem v 5+3tt potratila s tím, že jsem musela na kyretáž. Potom jsem 2 měsíce neměla měsíčky a trvalo 6 měsíců dokud se mi cyklus nesrovnal. Teď mám ale 4 dny zpoždění, s tím že 3 týdny zpět byla ovu, kterou na sobě od potratu vždycky poznám (mám silné bolesti) při ovu jsme se snažili a cca 14 dní už mě bolí v podbřišku. TT mám negativní, ale bolesti v podbřišku jsou a bolí mě i prsa ze stran a mám je takové plnější, mám ještě počkat a nebo mám jít na krev? Myslíte, že je vůbec možnost že bych byla těhu, když mám testy negativní?
Předem děkuju za odpovědi 🙂

petulakopec
20. dub 2022

@nikolb99 ahoj zlato,je mi to lito,ale pokud jsi si jistá, že ovu byla 3 týdny zpět a TT negativní,tak bohužel na těhotenství to nevypadá.. po 21 DPO jsem měla prokazatelné těhotenství jak z TT tak utz....... já měla 3 SP a z vlastní zkušenosti je možné mít i rok po něm totálně rozházené hormony, spíše si zajdi za mudr ať udělá HP a utz a uvidíš,co bude... držím pěsti ať se dočkáte co nejdřív 🤗🤗
Edit.... Ty bolesti jsem po potratu měla střídavě rok...byly na vině rozházené hormony,jak se tělo dávalo do kupy a nebo PMS j...u něj je tyto příznaky možno pozorovat taky

nikolb99
autor
20. dub 2022

@petulakopec děkuju za odpověď, já si moc naději nedělám, jen už mi z toho začíná hrabat a přijde mi brzo chodit k MUDr.🙈 zkusím počkat do pondělí jestli měsíčky přijdou nebo ne a potom bych si raději zašla😝
Jsem z toho trochu mimo protože poslední 3 měsíce byl cyklus přesný jako hodinky a bolesti byly úplně jiné než teď😏

misha31
20. dub 2022

@nikolb99 treba ses mohla s ovu splest, mohla prijit pozdeji. Zkusila bych test jeste za 3 dny

nikolb99
autor
20. dub 2022

@misha31 To si nemyslím, vždycky to na sobě poznám, jsou to jediné dva dny v měsíci kdy mám takové bolesti, že nemůžu ani sedět :/ ale určitě test ještě zkusím pokud MS nepřijde, pak až bych šla na kontrolu k MUDr.
Ale děkuju za reakci 🙂 🙂

europa00
20. dub 2022

@nikolb99 pokud mas negativní těhotenský test nejsi těhotná bohužel jedna se o PMS syndrom začal mi pravé taky po potratech a kyretazich rozhozene hormony… týden před menses už nástup prsou bolest v nich jako blázen, citila jsem i kdy mám ovulaci vše.

petulakopec
20. dub 2022

@nikolb99 jj to znám,po prvním potratu půl roku cyklus nepravidelně,pak pár měsíců na hodinu přesně pak zase rozhozené 🤦🤦...a stejně jak ty,bolest naběhla prsa prostě PMS jak vyšitý .... držím pěsti ať je ti lépe a klidně bych k mudr zašla i zítra či v pátek, alespoň na utz ... buď dá vyvolavacku na ms nebo řekne jestli není třeba cysta,u té se takové stavy objevují taky.. jinak z přírodního,pokud si si teda jista ovu, mátový čaj, šalvěj třeba to spustí ms a ulevi se

nikolb99
autor
21. dub 2022

Ahoj holky, jen chci dát info, že jsem dnes ráno měla krásného ducha a digi test pozitivní🥰🥳🥳🥳

petulakopec
21. dub 2022

@nikolb99 tak to tiše gratuluji ❤️❤️❤️😍😍😍😍.....tak přeci jen ta ovulace asi nebyla před 3 mi týdny 😉,ale až později 🤗🤗

nikolb99
autor
21. dub 2022

@petulakopec asi ano, snad se to udrží a děkuju🥰☺️

msgracia
21. dub 2022

Gratulujeme. Nám se podařilo vlastně hned po potratu. A teď jsem již v 11tt a ještě dva týdny budu muset brát Utrogestan na udržení

nikolb99
autor
21. dub 2022

@msgracia děkujeme, já doufám že tentokrát bude vše v pořádku i když mě děsí, že se mi duch ukázal až po 5 dnech vynechání MS :/
Věřím, že se vám mimi udrží☺️

msgracia
21. dub 2022

@nikolb99 určitě to bude vše v pořádku.

lencaa11
22. dub 2022

@nikolb99 to může bejt tím že mohla bejt později ovulace tak že ve finále nemáte třeba 5 dní zpoždění ale jen třeba dva dny a nebo i 5 dní žádny problém v tom nehledej te pohald tě miminko cestu si našlo a věřte že bude vše ok...💜💜

nikolb99
autor
22. dub 2022

@lencaa11 děkuju, tohle mě až dojalo🥺❤️🥰

miaelisa
22. dub 2022

@petulakopec dobrý
@nikolb99
@petulakopec dobrý večer nechci vás sklamat ale úplně stejně sem to měla i já a za šla sem stím na gyndu a nakonec my řekli že tehu nejsem od ty doby na TT moc nevěřím omlouvám se jestliže se vám to nelíbí ale mluvím upřímně ale pokavad u vás je to jistí tak tise gratulují

nikolb99
autor
23. dub 2022

@miaelisa děkuju za názor, zatím se u mě drží těhotenské příznaky a MS stále nic a čárka na TT stále sílí, takže tiše doufám a uvidíme co řeknou na gyndě🙈☺️ Budu vás informovat☺️

miaelisa
23. dub 2022

@nikolb99 tak to teda držím palce a tise gratulují 😊😊

nikolb99
autor
23. dub 2022

@miaelisa děkujeme☺️

petulakopec
23. dub 2022

@miaelisa eeeemmmhhhh to asi nebylo na.me, že 😆??? ..... já momentálně tt nedělám,jsem v únoru po SP takže tak asi u mě

miaelisa
24. dub 2022

Dobrý večer prosím vás moc o radu více než týden jsem si dělala TT test a visla my krásná a viditelná čárka ale má normálně přišla ale o den dříve je možná že bych mohla i tak být těhotná děkuji za odpověď tady je i foto TT test