Ahoj ženy,
Vím že šance je 1:1 0000000,ale otěhotnět dva dny před MS?
Sex byl ve středu a ačkoliv si dáváme pozor,tak přítel malou část ejakuloval do mě. Poté proběhla sprcha,takže si myslím,že je šance úplně minimální. Dneska se MS dostavila,takže z hlediska cyklu a ovulaci cca 16-19den cyklu,je možné těhotenství nereálné 😉 Ale hlodá ve mě pořád červík, otěhotněla některá před Ms,ikdyz MS proběhla normálně?
Vím,že druhá malá je hned den po MS.
😉
@felixfelicis však jasný 😉
@lalolita No tak když jasný, pak nechápu, na co se ptáš🙂
@lalolita Tak někdo otěhotní i přes ms. Ale šance minimální. Ale že sis dala sprchu, to otěhotnění opravdu nezabrání.
@klokanka31 to jsem chlapovi taky říkala 😄😄😄
@lalolita otehotnela jsem ne úplne pred MS ale 21dc (cyklus mam 29). Výpočet dle utz miminka.
@katka22688
Tak u Tebe je to 8dni,takže ten čas na uhnízdění tam byl. U mě by to vycházelo 26dc ,což je asi nereálné 😉
@katka22688 To ano, ale jelikož MS nepřišla, tak nevíš, zda a by zrovna v tomhle cyklu nepřišla třeba 5 dnů později.
Kolegyně pokaždé otehotnela den pred ms, ms došla a nedošla az ta další, ale je si jistá protože jindy v těch dvou cyklech sex neměli...
Kamarádka otěhotněla den před MS.
Ahoj, připojím se s dotazem. Mám 8 dní spoždění 2x testy negativní. Když by mi MS přišla později tak plodné dny spočítám od 1 dne ms. Ale co když cyklus úplně vynechá jak zjistím další plodné dny? Díky
@verousekhh No, nejsem si jistá, zda se dá spoléhat na nějaké vypočtené plodné dny, pokud míváš takováhle zpoždění.
@j.a.n.i právě, že nemívám🙈
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vzhledem k tomu, že vajíčko potřebuje na uhnizdeni v deloze 10-12 dni, tak silně pochybuju. Když někdo tvrdi, ze otěhotněl před MS, je to tím, ze ve skutečnosti měl ovulaci o hodně později a ta MS by se za normálních okolností taky dostavila jindy.