Hezký den, v 6tt jsem prodělala nejspíš biochemické těhotenství, proběhl samovolny potrat, a kdy hcg začalo klesat. Nyní je na 119,a na kontrolu mám jít za týden. Ptala jsem se doktora, kdy se začít snažit a říkal že po první menstruaci. Jak jste to měli Vy? Čekali jste nebo jste zkoušeli dříve a bylo již těhotenství ok?
@frejaa počkala bych na první ms a pak to zkusila
@frejaa otěhotněla sem 2 měsíce po biochemickem ale, já neměla ty dva měsíce ovu, každopádně nechala bych proběhnout aspoň jeden cyklus a pak se snažila, je to těžké to vydrzet sama to znám, ale aspoň si tělo jeden cyklus odpočine a bude připravené na další miminko 😊♥️
Já jsem otehotnela minuly rok v dubnu a v 10+3 SP (ZT 8+2), přešly 2 MS a znovu těhotná a opět ZT (6+3), čekala jsem na SP, ten přišel 11+4, ale nakonec stejně po dvou dnech docisteni na sále. Teď jsem 23+5 a zatím vše v pořádku, otěhotněla jsem půl roku po druhém potratu.
V 7 tt samovolný potrat. Vše odešlo samo. V lékárně jsem si nechala poradit, koupila si něco na regeneraci těla, taky kyselinu listovou a kontryhel. Nevím, co z toho skutečně zabralo, ale po první menstruaci jsem otěhotněla. Další těhu zcela v pořádku. Jinak mi doktorka pak říkala, že mám počkat tři menstruace, ještě doma povídám, že to raději dodržíme. No, ale to už jsem byla v tom 😀
@viktorieraketka a kdy jste brala kontryhel a jak dlouho a jak často?
@viktorieraketka Tak to slyším poprvý že by se mělo čekat 3 měsíce, všude se říká že se má právě zkoušet hned, že je to pohnojený ☺
@klokanka31 Moje doktorka je opatrná 🙂 My nečekali, to se nedalo.
@frejaa Určitě nějak podle návodu, už si to bohužel nepamatuji..
Není důvod čekat déle jak po první MS. Nedoslo k žádnému mechanickému zásahu. Vše přišlo a odešlo přirozeně. Já po Biochemku hned otěhotněla
@frejaa proč ne, čeká se vždy pokud dojde k zásahu od doktoru jako je revize nebo odstranění vejcovodu díky mimodeloznimu. Ale ty přirozeně potratila. Jinak teď jsem ve 12 tt a zatím vše jak má být. Predtim se plod přestal vyvíjet v 9 týdnu a začala jsem hned lehce krvacet a v desátém mi to bylo potvrzeno. Teď zatím je vše v pořádku. Doktor říkal ze v tomhle týdnu už je malá pravděpodobnost ZT
Ahoj 20.9 jsem prodělala samovolny potrat 6.t (bez revize)kontrola u doktora po 6dnech vše v pořádku sliznice děloha....vyčkat aspoň 2 menstruace a pak se můžeme snažit dal.. no popravdě jsme to porušil...11.10jsem si dělala clerblue byl negativni...no pak 19.10 další bolela mě hlava...záda.. a najednou 2-3...došla jsem si raději na krev Hcg 97...zítra jdu opět na krev stalo se vám některé takhle rychle otěhotnět i když nepřišla menstruace dekuji...je mi 35 a tohle by bylo naše 1 vytoužené miminko...foto test dnešek
@barborat13 ano ba naopak se říká ze je pohnojeno. MS jste měla ne?
@barborat13 Nemusí se čekat na několik ms. Já samovolně potratila v červenci 2019,a koncem srpna byla znova těhotná 🙂
@lucahv právě že ne
@lucahv ani nepřišla MS a test je pozitivní i tak
@barborat13 a jak jste potratila když mě krvácením? Ranný potrat probíhá na základě spuštění MS
@lucahv aha byl to začátek 7t a doktor mi řeklze toto se jako MS nebere
@klokanka31 je tak super...⚘⚘⚘
@barborat13 tak klasická MS to není ale dojde k vyčištění delohy jak plodu tak staré sliznice. Což vlastně je každá MS akorát tam není ten plod. Deloha je vycistena a začne nový cyklus. Narůstat nová sliznice která je připravena na zavrtaní plodu. Nic pak nebrání těhotenství 😊 i já takto otěhotněla.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@frejaa Já otěhotněla hned měsíc po biochemku a mám z toho 16 měsíční princeznu 🙂