Samovolný potrat a další snažení. Mohl být důvodem špatný krevní obraz? A co další otěhotnění?

vaalllllllli8i
8. dub 2021

Ahoj holky 19ledna jsem samovolně potratila bez jakéhokoliv vyskrabu atd vše odešlo samo,, den před tím mi Dr volala ať se dostavim na řešení že mám špatný krevní obraz jenže sem nedorazila protože v noci jsem jela do nemocnice
Myslíte že je to důvod potratu ? Teď příští týden jdu na hematologii skrze ten krevní obraz zjistit jednotky atd
Není problém po tomhle otěhotnění ? Hodně lidí říká že by to měla být trombóza nižší ,, tak se bojím aby náhodou to těhotenství zas neodešlo dekuji

journals
8. dub 2021

Ty jo, řešit tohle po skoro čtvrt roce? Proč jsi to už neřešila?
Jestli je to problém je otázka na doktora, ne na anonymní respondenty. Nebo já asi nechápu co od dotazu očekáváš?

vaalllllllli8i
autor
8. dub 2021

@journals to se neřeší po ctrvt roce to se řeší už od toho 19ledna akorát trvalo dlouho objednání na hematologii což jdu až příští týden ,,měly plno lidí 🙂 dvakrát mi braly odběry a pořád stejný ,ale pořád nikdo neví přesně 🙂 a co od toho očekávám ? Jestli někdo neměl problém otěhotnět kdyby to náhodou byla fakt trombóza a popřípadne jak to probíhá 🙂 protože se snažím otěhotnět 🙂