Máte někdo druhého partnera či manžela, máte dítě s předchozím se kterým nebyl problém otěhotnět a nyní s druhým to nejde? Já takový problém mám, ale přičítám to spíše svým nynějším zdravotním problémům a vyššímu věku, ale na spermiogramu jsme ještě nebyli, tak zatím nevíme ze které strany to je....
Ano, někdy je to z každé strany trošku a je tady problém....manžel zase pracuje v extrémě teplém prostředí, to spermiím taky nesvědčí. Ale jak říkám, spermiogram nás čeká a já zkouším ovul. testy 🙂. tak uvidíme 🙂. Mě je 36, tak taky žádná sláva....
Taky mám stejný problém s prvním přítel po dvou měsících snažení vznikl syn a teď s druhým přítelem se snažíme 14mesicu a furt nic :(
Mám dvě děti s bývalým mužem - obě první nástřel. S druhým partnerem to bude v únoru rok, co jsme tomu dali "volný" průběh. Ovšem přestávám to brát volně ☹
@tlustakarkulka : my už dva roky ☹
Partner má z předchozího vztahu dospělého syna, takže snad by neměl být problém. Ovšem oba si dost uvědomujeme jaké je štěstí, že máme děti byť dohromady a ne společně a nevím jestli by byl ochoten předat naši snahu do rukou odborníka. Myslím, že to dost nechávám na kole štěstí ...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@inessitka ahoj,já si tímto momentálně také procházím...s předchozího manželství mám 2 děti!Neříkám,že se tam zadařilo ihned. První syn se podařil po 9 měsících a druhý syn po 3 měsících,avšak závažný zdravotní problém tam zjištěný nebyl. Nyní mám nového partnera,snažíme se 9 měsíců,avšak zatím bezúspěšně!Já mám za sebou zatím základní vyšetření,dle kterého je u mě zatím vše v pořádku.Přítel bude příští týden podstupovat spermiogram,tam ten problém být může,naznačila mi to dr.,protože přítel je kamioňák a řidičů prý ten problém bývá,že mají méně kvalitnější a pomalejší spermie. Ale u nás to může být zapříčiněno i tím,že jak přítel je doma málo(přes týden vůbec),tak se asi nemůžeme trefit do plodných dnů ☹ On už jinak má z předchozího vztahu dceru. Mně je tedy 34 a příteli teď bude 40,takže ten věk už také není ideální na brzké početí. No uvidíme,jak dopadne ten spermiogram a co nás bude čekat dále...