Ahoj holky, prosím o radu. S přítelem se snažíme o miminko od října. Minulý měsíc jsem měla 10 dní spoždění tak už jsme jásaly, ale ms se dostavila... Měla jsem ji 3 dny a slabší než obvykle. Dnes je to 14 dní od konce ms a pokaždý když se s přítelem milujeme mám po sexu růžový výtok. Bolest v podbřišku se mě drží od soboty a těhotenský test mi nic neukazuje. Myslíte, že mám radši navštívit gynekologa?
Předem děkuji za odpovědi 💙
@chybadel takže myslíš, že růžový výtok a bolesti neznačí nic špatného s čím bych měla běžet na gyndu?🥺
@nicole2308 může to bejt klidně od ovualce a nebo se tělo připravuje na TT počkala bych ještě za par dní zkusit TT ☘️☘️
@lencaa11 já už jsem ovulaci měla 22.07, děkuju moc za odpověď 💙
@nicole2308 podle čeho jste ji měla ověřenou klidne se mohla posunout a nebo je to ještě z té ovulace a nebo nidace TT vyzkoušela bych test v den Ms ☘️☘️
@lencaa11 mám aplikaci, která mi to počítá, ale jak říkáte může to být posunutá ovulace. Moc děkuji 💙🍀
@nicole2308 tak aplikace není vůbec spolehlivá ta vaše tělo nezná tak že klidně to může bejt od ovualce lepší je když si uděláte ovu test nebo měrit teplotu bazální
@lencaa11 dobře, moc děkuji 🍀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nicole2308 počkej až budeš mít pozitivni test… není kam spěchat, pokud by se povedlo tak by jen tak neuteklo😂🤷🏼♀️