Růžový výtok. Mohlo by jít o těhu?

elljanca
28. únor 2021

Ahoj holky,mám otázku v tomhle jsem nezkušená Ms 10.2. A od 25.2. mám takový Růžový výtok mohlo by jít o těhu? Nebo jen ovulace.. snažíme se s přítelem o 3miminko a 2mesice nám to nejde, snažíme se co to jen jde i když je ovulace ale hohuzel

tasimia
28. únor 2021

@elljanca ani může být. Počkej na zpoždění a udělej si test.

ema90
28. únor 2021

@elljanca Zalezi kdy byla ovulace.

elljanca
autor
28. únor 2021

@ema90 ovubyla od 21.2.

ema90
28. únor 2021

@elljanca Jak jako od? Ovulace je pouze v jeden den.

elljanca
autor
28. únor 2021

@tasimia noo doufám měla jsem ho 4dny ten výtok a ten mám takový vodovy 18.3. jdu k Dr. Tak snad budou dobře zpravy

elljanca
autor
28. únor 2021

@ema90 počkat tak 23.2. byla ta nejvyšší

ema90
28. únor 2021

@elljanca Noooo a vyhodnocujete ovulaci spravne? Jen se ptam, trosku me zarazilo, kdyz jste napsala, ze byla od urciteho datumu.
Pokud mate sex casto, tak ani tolik na ovulaci nezalezi a vzdy se trefite do plodnych dnu, ale pokud se na tu ovulaci fakt soustredite, tak je dulezite znat datum.
Pokud tedy opravdu probehla 23.2., tak je hloupost aby spineni od 25.2. melo co docineni s tehotenstvim, protoze trva cca tyden, nez se vajicko zacne zahnizdovat a s tim pak muze byt spojene spineni.
Ale urcite ne dva dny po oplodnujicim sexu.
Nicmene vam nikdo nerekne co to muze byt.
Dalsi ms ma prijit kdy?

elljanca
autor
28. únor 2021

@ema90 další MS má přijít 12.3. ale mohlo to být i z ledna pokud se nemylim :-/ já v tomhle vážně zkušená nejsem ☹ tak mě neukamenujte

ema90
28. únor 2021

@elljanca No ale zase kdyby tehotenstvi bylo z ledna, tak je mala pravdepodobnost, ze dostanete v unoru ms. A hlavne by vam test tehotenstvi z ledna uz davno ukazal.
Podle me spis ovulace probehla toho 25.2. a spineni bylo z duvodu ovulace 🙂
Pokud doslo k otehotneni, tak k zahnizdeni dojde teprve v nasledujicich dnech 🙂

Musite pockat az do terminu ms. Bud ji dostanete a nebo vynecha. Vic se odhadovat asi neda 🙂

elljanca
autor
28. únor 2021

@ema90 nene tohle jsem takhle měla po prvé že jsem měla hlen takový Růžový vždy byl takový bílí a tentokrát takový světle růžový

ema90
28. únor 2021

@elljanca Ja vam jen rikam, ze tehotenstvi z ledna by se na 100% uz prokazalo a na tehotenstvi z unora je ted brzo, takze spineni neni z duvodu tehotenstvi.
Netvrdim, ze tehotna nebudete, ale v tuhle chvili se o tehotenstvi jeste nejedna.

elljanca
autor
1. bře 2021

@ema90 to chápu uvidíme 18 jdu k Dr tak uvidime