Ahoj holky, žádám o radu zkušenějších ;) po několika neúspěších o mimi zkouším poprvé ovulační testy. Od včera pozoruji tzv. plodný hlen tak jsem myslela, že ovulace proběhla včera (14 DC, cykly mám 27/28 dní), dnes jsem si zatím plodného hlenu nevšimla, ale jak můžete vidět ovulační testy ukázaly prd, tak jsem zkoušela ještě dneska a ejhle :lol: čili ovulace zákonitě včera proběhnout nemohla, ale proběhne v následujících 24-48 hodinách? 8o ptám se i proto, že beru duphaston a četla jsem, že může ovulaci zastavit když se vezme před ní takže i proto se chci ujistit abych ji vzala zaručeně po ovulaci, zatím beru vždy 17 DC. Díky moc za rady ;)
Ahoj, po pozitivním testu proběhne ovu za 12-48 hodin🙂 s jistotou ti to teda nikdo nepoví, ani ti test nezaručí, že skutečně ovulace proběhne jak má, ale hormony jsou jak mají být, takže s největší pravděpodobností to bude v onom časovém rozmezí, jak si myslíš🙂 zda ovulace proběhla umí zpětně určit třeba měření BT, ale to pokud neměříš celý cyklus, nemá smysl🙂 Tak držím palce!! já ji mívala zhruba 40-48 hod po testu, hlen mám cca ty 3-4 dny před ovulací, pak už je vzorek zkreslený..a jak píše vaseli16, testuj jedním druhem testu, nebo více, ale porovnávej vždy jen v rámci té jedné značky...každá má jiné množství barviva 🍀
Děkuji moc holky 🙂 snad se konečně zadaří.
Holky a ještě bych se chtěla zeptat, když mám mít podle testu ovulaci během 24-48 hodin tak když vzít DUPHASTON? Měla bych v pondělí, ale nechci aby mi to tu ovulaci zablokovalo což údajně může takže asi bude lepší až v úterý, že? 🙂
A ještě jedna blbá otázka, ale opravdu to zkouším poprvé, za jak dlouho zůstávají ty testy pozitivní? Před ovulaci a v den ovulace? 😀 ...vím, že to je vcelku jedno, ale jsem hodně zvědavá jak to mají ostatní 😀 😀
@monikajankova těžko říct. Žádný test ještě není pozitivní. Až bude,tak do 24-48 h cca by měla ovulace nastat. Přesněji by ti to řekla a potvrdila bazální teplota.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@hasara33 plodny hlen se zacina delat tak 5dni pred ovulaci zhruba a ovulace probehne do nasledujicich 36 hodin sise drive co mam vpozorovano,ale kazda jsme jina.a je lepsi testovat jednim druhem testu 🙂