Všechny zdravím👋🙂,
chtela bych se zeptat, jestli je tu někdo, komu se rozhodil cyklus po Clostilbegytu, Duphastonu a Ovitrellu? Normálně mívám cykly asi 28 - 32 dni. Dnes jsem 41.DC, testy negativni, UTZ taky nic. Má někdo zkušenost? 🙄
Děkuji 🌷
@hermij Děkuji za odpověď. Všechno probíhalo tak, jak mělo - folikuly krásné, ovulace se chystala, předchozí cyklus normální,.. Jen moje doktorka měla zrovna dovolenou a měla zástup, kterej byl prisernej! Nevzal mi krev a chtěl mi píchnout vyvolavacku, byl arogantní a nebyl schopnej mi říct, co se tam děje. Řekl mi, ze vidí nastimulovaný folikuly, ale ještě malý a ze se nedá říct, co teď bude. Řekla jsem, ze vyvolavacku nechci a utíkala jsem pryč. Počkám, až se dá tělo do pořádku, vitaminy mam a když pristi tyden nic, zajdu si už ke své doktorce.
Jen jsem chtela vědět, jestli náhodou někdo nezažil něco podobnyho 🤷♀️
Jé, tak to bude cajk. To proběhla ovulace jistě později, anebo se k ní ještě jen teprve schyluje ;) Pokud nebolí břicho, tak dobrý. Ale kombinace těch 3 léků je fakt síla... co to jde, zkusit spoléhat na své tělo, i kdyby měla ovulace probíhat 30-40. den cyklu :( Ovitrelle stimuluje růst, Clostillbegyt spouští praskání folikulů (ať jsou jakkoli velké a zralé, bohužel) a Duphaston se pak snaží, aby se případně oplodněné vajíčko udrželo. Je toho moc, co se po těch umělých hormonech chce :( Tak držím pěsti 🙂
Mno jen pro upřesnění clostil stimuluje a ovitrelle podpoří prasknutí folikulu.
@ivybee tak ona hlavně hermij není žádná odbornice. Opravdu na vše nestačí heřmánkový čaj 🙂
@aleenka1234 Každej upřednostňuje něco jinyho.🙂 Z logickýho hlediska vím, ze je lepší nejdriv zkusit přírodní věci než do sebe porad cpát chemku.. Ale já vyrostla v nemocničním prostředí a mám to trosku jinak 🤷♀️
@aleenka1234 A já někde doporučovala heřmánkový čaj? 😃 I když ten je výborný třeba na problémy s menstruací, pomáhá uvolňovat křeče 😉
S léky jsem se upsala, je to naopak.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Osobní zkušenost naštěstí nemám, protože tyto preparáty znám a nikdy bych si je nenechala nasadit 🤐 Než na něco kývneš (a to prosím neber jako kritiku, ale radu do života 😔), tak si pročti příbalové letáky. Ta hromada informací tam není jen tak pro nic za nic... Co z toho Ti dali? Všechno? 😲😲 Snad ne... to by snad dali jen kdybys podstupovala IVF. A na UZ "nic" znamená co? Ani zrající folikuly nebylo vidět? Bylo po ovulaci? To by dr. viděl/a.
Pokud se špatně nasadí jakýkoli z těchto léků, tak dojde k zablokování ovulace. Co potom? Buďto dojde k jejímu "vynechání" a dorazí spádové krvácení (tzv. anovulační cyklus), anebo k ovulaci dojde, ale až za čas... prostě až oocyt dozraje ve folikulu. Může jít i o klasické nežádoucí účinky těchto stimulantů, kdybys měla další přídatné obtíže, tak pozor na hyperstimulační syndrom. Doporučuji čekat. Pořádně své tělo vyživ, aby se z toho dostalo a začalo fungovat samo. Na játra kopřivový čaj nebo ostropestřec či pampelišku. Svému tělu doplň vitaminy a minerály - C, E, B6, B9, B12, selen, zinek, hořčík, železo, omega-3 MK. Ze stravy (ideálně organická strava, bio apod.) nebo z kvalitnějších doplňků. Přeji, ať se tělíčko brzy vzpamatuje.