Rozhození cyklu po zahájení snažení se

luckamatylda
25. pro 2020

Ahoj, měla jsem celý život pravidelný cyklus, přesně na den, občas plus mínus 1-2 dny. Od té doby, co jsem se začala snažit o dítě, tzn. nechráněný sex, se mi cyklus úplně rozhodil. Mns mi chodí buď o několik dní dříve (3-4), nebo je třeba 6 dní jen špinění střídavě se dny úplně bez špinění, a potom teprve začne mns, která trvá celých klasických 6 dní, jak mívám vždy. Někdy špinění i po mns, ale to se stalo jednou. Myslím, že jednou došlo i k biochemickému tt. K tomu neustále nějaké problémy typu bolest prsou, řezání v bradavkách, píchání v podbřišku, bolest kostrče... Jsem z toho celkem nešťastná, protože tím pádem mi lítá i ovulace, kterou jsem měla také pravidelnou. Dr. mi dala pouze vitamíny.

amazonkajanik
25. pro 2020

@luckamatylda brala jsi před tím ha,než jste se začali snažit? Páč vysazení u některých spustí rozhozeny cyklus a kolikrát ha kryje jiné problémy,např se stitnou zlazou

luckamatylda
autor
25. pro 2020

@amazonkajanik Neberu HA již spoustu let

ema90
25. pro 2020

A jiny problem nemate? Protoze samotne snazeni vam cyklus urcite nerozhodilo.
Ja bych se tedy jen s vitaminami od doktora nespokojila.

amazonkajanik
25. pro 2020

@luckamatylda právě bych hledala problém jinde. Začala bych krevním odběrem a testy na hormonální rovnováhu. Pak může hodně dělat stres. Já nebrala ha od roku 2012. Ze začátku třeba zpoždění 2měsíce,důvodem byla štítná žláza,ale léky stačilo brát chvilku. Pak stres a nakonec mi pomohl duphaston

luckamatylda
autor
25. pro 2020

@ema90 Jiný problém jsem dosud neměla

rickym
25. pro 2020

@luckamatylda já to tak měla taky. Dokud jsme se nesnažili, ms jak hodinky. Jak jsme začali, rozhozeny cyklus, špinění od ovulace do ms. Ale i přesto všechno se otěhotnět podařilo, i když to nebylo hned.