Ahoj, měla jsem celý život pravidelný cyklus, přesně na den, občas plus mínus 1-2 dny. Od té doby, co jsem se začala snažit o dítě, tzn. nechráněný sex, se mi cyklus úplně rozhodil. Mns mi chodí buď o několik dní dříve (3-4), nebo je třeba 6 dní jen špinění střídavě se dny úplně bez špinění, a potom teprve začne mns, která trvá celých klasických 6 dní, jak mívám vždy. Někdy špinění i po mns, ale to se stalo jednou. Myslím, že jednou došlo i k biochemickému tt. K tomu neustále nějaké problémy typu bolest prsou, řezání v bradavkách, píchání v podbřišku, bolest kostrče... Jsem z toho celkem nešťastná, protože tím pádem mi lítá i ovulace, kterou jsem měla také pravidelnou. Dr. mi dala pouze vitamíny.
@amazonkajanik Neberu HA již spoustu let
A jiny problem nemate? Protoze samotne snazeni vam cyklus urcite nerozhodilo.
Ja bych se tedy jen s vitaminami od doktora nespokojila.
@luckamatylda právě bych hledala problém jinde. Začala bych krevním odběrem a testy na hormonální rovnováhu. Pak může hodně dělat stres. Já nebrala ha od roku 2012. Ze začátku třeba zpoždění 2měsíce,důvodem byla štítná žláza,ale léky stačilo brát chvilku. Pak stres a nakonec mi pomohl duphaston
@ema90 Jiný problém jsem dosud neměla
@luckamatylda já to tak měla taky. Dokud jsme se nesnažili, ms jak hodinky. Jak jsme začali, rozhozeny cyklus, špinění od ovulace do ms. Ale i přesto všechno se otěhotnět podařilo, i když to nebylo hned.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@luckamatylda brala jsi před tím ha,než jste se začali snažit? Páč vysazení u některých spustí rozhozeny cyklus a kolikrát ha kryje jiné problémy,např se stitnou zlazou