Rozhozené hormony?

havajanka
29. kvě 2021

Ahoj holky,můžu se s vámi poradit třeba budete některá mít podobnou zkušenost...snažíme se tedy i o druhé miminko. Cyklus normálně mívám 33-35 dní ovulaci na sobě poznám a minulý měsíc jsem měla to zamlkle tehu prostě jsem to v dubnu nedostala a dostala jsem to o 3 týdny později a měla jsem je hodně silné a na tehu testu jsem měla dvě čárky ale slábly...ta opožděná menstruace přišla 1.5. a trvala 7.5.Ovulaci jsem měla 21.5. a sex jsme měli teda s manželem 4 dny před Ovu a pak den po Ovu...a nyní je to 6 dní po ovulaci menstruaci mám mit až za 7 dní a zakrvácela.jsem.jednorazove a teď lehce spinim.v podstatě pokud je to menstruace tak přišla o 7 dní dřív ....chci se zeptat měla jste to některá? Co by mohlo pomoci na upravení hormonů nějaké vaše rady ? Děkuji moc za cokoliv ( mám samozřejmě v plánu jít k doktorovi...

andycr
30. kvě 2021

@havajanka pokud jsi mi minulý měsíc prodělala spontánní potrat, protože zamlklé těhotenství je to, kde nenastane krvácení, ale plod se nevyvíjí a odumřel.
U tebe to byl spíše velmi ranný spontánní potrat nebo spíše tzv. biochemické těhotenství. Většinou se po něm brzy zadaří, nicméně může to být těhotenství, ale i tak špinění před menstruací.
Nezbývá než počkat a udělat za týden test nebo čekat na ms.
Hormony samozřejmě můžou být jako na houpačce, to se stává, tělo není stroj.

havajanka
autor
31. kvě 2021

@andycr,špatně jsem to napsala bylo to tak brzy,že se to ani za těhotenství nebere,kdyby mě nebylo špatně,tak a nedostala jsem to normalne v termínu což dostávám,tak bych si test ani nedělala....děkuji za radu,počkám,test si udělám až kdyby se mi ty měsíčky nedostavili....

havajanka
autor
3. čer 2021

@andycr tak jsem to stále nedostala už je to 7 dní jen spinim tak 3* za den, se objeví tmavsi a nebo světlejší špinění,břicho mě poboliva ale jen slabě,hlavně teda nemám žádný příznaky,jaký mívám před menstruaci a prsa mě bolí jen vecer ☹ měla jste některá taky delší špinění a nakonec to opravdu to bylo tehu a vše bylo ok? A dopadlo to? Jen mě zajímají zkusennosti děkuji