Ahoj holky,můžu se s vámi poradit třeba budete některá mít podobnou zkušenost...snažíme se tedy i o druhé miminko. Cyklus normálně mívám 33-35 dní ovulaci na sobě poznám a minulý měsíc jsem měla to zamlkle tehu prostě jsem to v dubnu nedostala a dostala jsem to o 3 týdny později a měla jsem je hodně silné a na tehu testu jsem měla dvě čárky ale slábly...ta opožděná menstruace přišla 1.5. a trvala 7.5.Ovulaci jsem měla 21.5. a sex jsme měli teda s manželem 4 dny před Ovu a pak den po Ovu...a nyní je to 6 dní po ovulaci menstruaci mám mit až za 7 dní a zakrvácela.jsem.jednorazove a teď lehce spinim.v podstatě pokud je to menstruace tak přišla o 7 dní dřív ....chci se zeptat měla jste to některá? Co by mohlo pomoci na upravení hormonů nějaké vaše rady ? Děkuji moc za cokoliv ( mám samozřejmě v plánu jít k doktorovi...
@andycr,špatně jsem to napsala bylo to tak brzy,že se to ani za těhotenství nebere,kdyby mě nebylo špatně,tak a nedostala jsem to normalne v termínu což dostávám,tak bych si test ani nedělala....děkuji za radu,počkám,test si udělám až kdyby se mi ty měsíčky nedostavili....
@andycr tak jsem to stále nedostala už je to 7 dní jen spinim tak 3* za den, se objeví tmavsi a nebo světlejší špinění,břicho mě poboliva ale jen slabě,hlavně teda nemám žádný příznaky,jaký mívám před menstruaci a prsa mě bolí jen vecer ☹ měla jste některá taky delší špinění a nakonec to opravdu to bylo tehu a vše bylo ok? A dopadlo to? Jen mě zajímají zkusennosti děkuji
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@havajanka pokud jsi mi minulý měsíc prodělala spontánní potrat, protože zamlklé těhotenství je to, kde nenastane krvácení, ale plod se nevyvíjí a odumřel.
U tebe to byl spíše velmi ranný spontánní potrat nebo spíše tzv. biochemické těhotenství. Většinou se po něm brzy zadaří, nicméně může to být těhotenství, ale i tak špinění před menstruací.
Nezbývá než počkat a udělat za týden test nebo čekat na ms.
Hormony samozřejmě můžou být jako na houpačce, to se stává, tělo není stroj.