Ahoj,
Je mi 25 let, mám 2 děti. Syn 6 let a dcera 3 roky. A začali jsme se snažit o třetí. Máme velké 7 místné auto, větší byt a finance a nic nebrání dalšímu miminku.
Vítám zde všechny maminky co se tento měsíc rozhodli pro miminko. Budeme si vzájemně pomáhat, udržovat slušnost a dobré vztahy, přátelskou atmosféru a porozumění. Nebude nikoho urážet a ponizovat a budeme zde na sebe hodní. Držím nám všem pěsti ať máme pod stromeček skvělou zprávu a když se nepovede letos, neztrácejme naději. Podaří se příští rok určitě.
@tehulkamaminka Ahoj, jmenuji se Iva a je mi 28 let, mám dvouletou holčičku Elišku a i my se tenhle měsíc začínáme snažit o mimčo. Teď jsem 25 DC,tak uvidíme. 🙂
@tehulkamaminka ahoj, je mi 21 a doma máme 15 měsíčního syna Štěpánka. O druhé už se nějakou dobu snažíme a pořád nic. Od července nekojím, tak doufám že to vyjde co nejdříve. Dnes jsem 12DC😊
Ahojky je mi 32,doma mám jednu dvouletou holčičku a chtěli bychom druhé, je to 14 dnů od prvního samovolněho potratu v 6tt,a doktorka říkala že pokud nekrvacim, že se klidně můžeme snažit znovu, takže to budeme zkoušet tento měsíc a uvidíme kdy se podaří 🙂🤗
@tehulkamaminka Ahoj, mně je 31 let, doma mám dceru 5 let. Snažíme se od června, kdy jsem měla hned biochemicky těhotenství..Pak ty dva cykly jsem radši netestovala dřív, než měla přijít očekávaná MS, abych předešla dalšímu zklamání. Momentálně jsem 24DC.
Ahoj, v prosinci mimoděložní těhotenství a odebrání levého vejcovodu,,, takže snažení od ledna a stále nic😞 tak snad se letos na Vánoce budeme radovat, jinak doma máme už 3 letého chlapečka 🙂
Ahoj, holky, mě je 34, doma mam už 2 roky princeznu Ladu a chtěli bychom pro ni sourozence, v červenci jsem byla bohužel na revizi (8tt), tak se teď snažíme znovu... Myslela jsem, že jsem to teď dostala, ale nevím... Včera trochu světlé krve a dnes jen špinění, ale břicho mě oba dny bolelo, jako když to mám dostat...jsem z toho jelen🤔 Počkám do pondělí a kdyžtak koupím test. Dnes jsem 32 DC, ovulace byla nejspíš 16 nebo 17 DC, netestuju, poznám podle bolesti, tak uvidíme 😄
@sisi87_87 mě se takhle rozjizdela jednou MS.. Trvalo to asi 4 dny (tt negativní)
Ale samozřejmě drzim palce, aby to bylo jen uhnizdovani.
Já teď mám za sebou podobnou věc jako frejaa
6tt, SP, akorát můj prcek má 1 3/4 roku.. A z toho rok tomu dáváme volnost (snažíme se mi zní divné)..
@chrystyanna děkuji, no, já počítám, že se mi asi rozjede nebo to bude po té revizi možná rozházené, tak uvidíme🙂 taky držím palce...
Ahoj, to mě moc mrzí já potratila v červnu v 6 tt. Takže vám rozumím y vaším smutným posledním těhotenstvím.
No před menstruaci mě normálně 5 dní pobolívala prsa a vytekalo při zmáčknutí a při koupeli něco jako mazivo a i bílá kapička. Myslela jsem si, že mám brzké příznaky, jenže mě pak občas zabolelo břicho a bylo mi jasné, že miminko to nebude.
Navíc mám vážný broblemy se zády a byla jsem ve čtvrtek na rentgenu se zády a tam by si mohli všimnout, že v mém těle je miminko možná, ale takhle brzo asi ne. Navíc ta krev, ale teď už ústavá a pak budeme moct to zase zkusit až přestanu krvácet. Mam skoliozu zjistila doktorka před 14 dny a pak mě objednala na ten rentgen na revmatologie to zjistili s těmi zády.
Krvacim od čtvrtka a jsem 5 den cyklu teprve. Takže do ovulace to mám daleko. Snad povede do Vánoc.
Držím Vám pěsti ať se povede nám všem.
@tehulkamaminka taky mě to mrzí. Držme si palce😘 Já dnes už ani nespinim, ale občas cítím podbřišek, tak nevím 🤔🙂
Ahoj, letos mi bude 36, doma máme rok a půl starou holčičku. Snažíme se od ledna a nic... Dáváme si čas do konce roku a pak to zkusíme řešit. Snad se na nás usměje štěstí 😍
@1leny my se nechranime rok, takže jsem po tom SP si dala čas do ledna a pak to půjdu asi taky řešit ..
@1leny určitě to přijde, a samo až to budes nejméně čekat.. budu držet pěsti pro štěstí 🙂✊
@tehulkamaminka. Ahoj na rentgen pozor může i v ranném stádiu poškodit plod. Stejně jako elektroléčba. Já jsem chodila na elektroléčbu a teď už taky chodit nebudu, chci zdravé miminko.
Ahoj je mi 36, doma máme skoro 10 letou slečnu, její příchod na svět nebyl jednoduchý a bohužel to nechalo určité následky.....
Až teď se snažíme o druhé, dlouho jsem se bála, pak měla jsem byla 2x na odstranění myomu následně zjištěny hematologické problémy......
V dubnu ZT v 9tt po těžkém zánět ledvin, v červenci SP v 6tt.....mám strach jestli to ještě vyjde.
@tehulkamaminka ahoj 🙂 je mi necelých 25 a před 2mesici jsem byla na revizi v 11tt. Dnes mám 3 dny do ms
@kachna6698 nějakýho dusíka vidím, tak ať sílí 🤗
Ahojky. My už máme doma 5 letého chlapečka a chci pro něho sourozence. Momentálně ms zpoždění 2 dny, ale bojím se udělat test ať nejsem zklamaná. Minulý měsíc biochemické těhotenství 😞
Ahoj, ja jsem Irca,mame doma 2,5 leteho chlapecka a v zari jsme se zacali snazit o druhe miminko 🙂 mam dlouhe cykly, tak je to hodne o trpelivosti a stale cekam jestli se teda zadarilo nebo ne 🙈
@ivetka7686 to mě mrzí. Tak držím palce, ať mrcha nepřijde 🤗🍀
Ahoj, mně je 31..doma máme 3 letou holčičku a teď se chceme snažit znovu o druhé...Bohužel před 3 měsíci jsem potratila...😞
@papaja90 cítím s tebou, já před 2 měsíci tak vím že to rozhodnutí a.strach z toho co se může stát je velký ☹️😥
@kachna6698 také to znám, ten strach. Mám 6 letou dceru a skoro 3 letého syna, chceme třetí, ale zatím se nedaří. Mezi dětmi jsem měla spontánní potrat v 9 TT, takže to další těhotenství jsem se celé bála, že se něco stane. Zatím se snažíme 3 měsíce. Myslela jsem, že navážu těhotenstvim na končící rodičák, ale bohužel, takže nastoupim na zkrácený úvazek a uvidím. Pracuji ve zdravotnictví, obě těhotenství jsem byla na PN, což z poloviční úvazku by bylo hodně málo, takže bych chtěla poprvé v těhotenství pracovat. Mám totiž ještě další 3 brigády a nechtěla bych je nechat na holičkách. No uvidím, jak to osud připraví...
@arevb tomu rozumim ☹️ člověk hrozně moc chce ale strach je a bude po t on čím jsme si všechny prošly
Držte se.😘 Vše má svůj čas🍀🍀🍀
@kachna6698 musíme věřit, že to špatné už máme za sebou a teď už to bude dobré...
@chrystyanna ahoj, tak to bylo uhnizdovani 😍 ale samozřejmě ještě není nic jistý...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jsem 3 den cyklu a co vy? Už máte holky děti nebo to bude první?