Ahoj holky, mám par dni po revizi. Miminko se přestalo vyvíjet v 8 tt. Komu se povedlo hned otěhotnět se zdarnym koncem?
U nas i po šestinedělí to nedopadlo, ale pak hned dalsi mesic uz ano ❤️
@lucahv kdyz jsem nedodrzela odešlo to zase, musela jsem nechat tělu pauzu
@lachtanice86 znovu jsi musela na revizi? Nebo odešlo s MS ?
Po šestinedělí jsem hned otěhotněla a zatím je vše v pořádku (zítra 30tt).
@lucahv biochemické nebo sp kolem 5-7tt
@lachtanice86 tak hlavně ze se zase povedlo!
Myslim ze me. Pockala jsem sestinedeli, jednu ms, abych vedela ze telo je nastartovano a dalsi uz neprisla. Ted mi tu radi rocni syn
2 plánované ms a třetí už nepřišla 😉
Revize v 14 tt. 1 MS přišla až po dvou měsících od revize. Uběhly další tři MS a nic. No už ani doufat nemůžu, je mi 40. Všem vám přeji, ať se to brzy podaří👍
Po revizi jsem počkala na jednu menstruaci, ale pak trvalo další dvě, než se povedlo. Tehdy mi to připadalo strašně dlouhé. Ale zpětně... co je měsíc dva navíc? Přišlo to, kdy mělo. 😉 Teď mám 20 dní do termínu porodu.
U mě to bohužel nedopadlo a musela být další revize (stejný průběh). Pak jsem dala tělu půl roku přestávku a za tři měsíce jsem opět otěhotněla a všechno v pořádku.
@elfka21 Dekuju 😊taky si říkám ze není aby se znovu nepovedlo. Doma už jednoho rostaka mám 😊 tak to beru vcelku dobre. Mě zase gynekolog řekl čekat tři měsíce a pak se na mě usmál a dodal: kdyby se povedlo hned po měsíci tak by bylo jedine dobre 😁 3 měsíce se říkají jako obecně. Ale u mě je vše v pořádku.
Dvě ms jsme snažení vynechali a pak hned na první pokus 👌😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lucahv dodrzeno sestinedeli a hned se povedlo☺️