Ahoj holky, měla bych dotaz jsem po revizi ve 12 tt teď je to 5 týdnu poté s partnerem jsme měli nechráněný styk, menstruaci jsem pořád nedostala a dnes ráno mi bylo opravdu zle, může to být z ničeho jiného ale to že pořád nevím mě užírá. Miminko si moc přejeme ale test z rána byl negativní, tak nevím jestli mám stále čekat nebo můžu tajně doufat že by se na mě mohlo usmát štěstí. Moc vám děkuju, potřebovala jsem se vypovídat a radu, děkuju. 🙂
Může to být i příchod MS po revizi.Samozřejmě,že od toho je to šestinedělí,nehledě na to,že do 6 týdnů si tam můžeš zanést infekci i kvasinky...a i kdyby byl tt pozitivní tak to nemusí nic znamenat,hcg klesá pozvolna právě těch 6-8týdnů.ale jelikož je tt negativní,tak lze předpokládat,že hcg je skoro na 0.zkus tt za pár dní
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak predne, po revizi je velmi vhodne pockat 3 cykly, nez se zase zacnete snazit. Nerika se to pro srandu kralikum. Deloha je po revizi narusena a velmi brzky otehotnenim si zadelavas akorat na potencialni problemy. A ohledne testu - bud tehotna jsi a nebo ne. Zavolej si vetskyni, tady ti to nikdo nezodpovi.