Ahojky,jakou kliniku by jste si radši vybraly...?
Chci se objednat na konzultaci a zkusit asi IUI.
Moc děkuji
Já chodím k dr. Štelclovi, chodila jsem k němu do Reprofitu a teď do Reprogenesis a jsem moc spokojená😉
Za mě reprofit, čekací doby nejsou nijak hrozny a jsou moc prijemni a milý , dostatečně vše vysvětleno, až mě určitě 👍
Taky chodím do reprofitu a sem spokojená 🙂
Ahojky,tak 2.8. jdu na prvni navstevu do Reprogenesis,jinde mi rekli az v zari 😞
Prvni konzultace pry zdarma a mudr navrhne plan a kalkulaci.To si uz cele platim ja? Pekny vikend
No taky jsem zvedava co poradi a jestli pomuze 😕 uz aby byl ten srpen no,porad cekani 😟
Ach jo snad to nebude trvat roky 😢 k Mudr.Sochorové
@janca209 Koukala sem na fotku a vypada prijemne.No sem zvedava co poradi navrhne.
Spermiogram v brezu byl v poradku.Ja budu mit zpravu od gynekologa...ze delali krev a ty pokusy s clostikem.Kdyz ta ovulace furt nic nikde,se bojim jak bez ni to udelaji atd....jestli to pujde nejak
Takze inseminace vubec nic jo 😞
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Dohodni si konzultaci klidně tam i tam a kde se ti bude líbit, tam zůstaň.Ja po 15 rukách otehotnela až v Reprofitu,bylo to před 4 roky a pak za 2 roky další těhotenství taky tam.Hlavne aby si ty byla spokojena a verila jejich postupum.Drzim palce.