Zdravím, jdu s dotazem... Snažíme se delší dobu o miminko, ale nějak to úplně nehrotíme. Jenže teď se nejspíš zadařilo, nedostala jsem menstruaci, nevím to tedy ještě jistě. Ale uvědomila jsem si, že jsem byla na rtg močových cest a ledvin, protože trpím na ledvinové kameny. Bylo to týden po ovulaci, po styku. Myslíte, že pokud by se potvrdilo, že jsem těhotná, tak by v takto raném stádiu mohl mít rtg nějaký špatný vliv? Děkuji.
Znama mela lehci autonehodu v pocatku tehotenstvi, take podstoupila rentgen a narodila se ji zdrava holcicka. Verim,ze vse bude v poradku. Pro jistotu to zkonzultuj s lekarem, ale myslim, ze nejsi prvni ani posledni, ktere se toto stalo. Drzim pesti.
Také jsem podstoupila rtg, když jsem ještě nevěděla, že jsem těhotná. Doktor mi tenkrát řekl, že ideální to není, ale pokud se dítě udrží, tak bude všechno vpořádku. Mám teď zdravého kluka.😊
tyden po ovulaci dochazelo max k uhnizdovani, mozna jeste ani to ne. Spis to jeste putovalo, pokud se tadarilo. Vysilujes zbytecne.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@radaradka bohuzel idealni to neni,nahlas svemu lekari a uvidis jak dopadnou testy…