Ahojky ☺️ holky, mate některá zkušenost s braním pyridoxinu na prodloužení lutealni fáze? Beru první měsíc, je to ještě brzy vím, zatim asi bez účinku. Pomohl některé z vás? LF mám většinou 10 dní, rada bych tomu přidala aspoň dva dny
Také jsem měla LF 9-10 dní, zkusila jsem pyridoxin a hned první měsíc, co jsem ho brala, byla ovulace o den dříve a jestli se prodloužila LF už nezjistím, protože se rovnou zadařilo😊 Ale jestli k tomu skutečne přispěl pyridoxin nebo ne, to je samozřejmě otázka, na kterou odpověď nemám.
@esmeralda11 děkuji, aspoň vidím, ze i kdyby to nebylo pyridoxinem, tak se s kratší lf dá úspěšně otěhotnět 🫶🏻
@anpineapple určitě dá🙂 otěhotněla jsem 3x a mám z toho 2 děti🙏
@esmeralda11 a to ještě dodám, že mám endometriozu i adenomyozu a dělohu v retroverzi. Přes to všechno nám přálo štěstí♥️ přeju vám ho také🙏
@esmeralda11 tak to je nádhera, ze i přesto se takhle krasne zadarilo 🤍🤍 děkuji moc za povzbuzení 🥰
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@anpineapple pyridoxin jsem brala, jestli ale pomohl zrovna on v otěhotnění to nevím 🙂 měla jsem spoustu vitamínů co jsem si našla na internetu že by měla žena brát při plánování otěhotnění ☺️