Moje segra chodí v Brně k nějaké gynekoložce, co ji doporučila toto. Její manžel má taky něco brát a celkově jim všechny doplňky stravy a vitaminy na měsíc vychází skoro na 4000, což je pro ně fakt raketa. Máte s tím někdo zkušenosti? Dívala jsem se, že hlavní složkou je tam olej z pupalky. Tuto látku ale ve stejném množství obsahují i jiné a mnohem levnější preparáty. Máte s tím někdo zkušenost? Od jiných výrobců? Díky za reakce.
@hermij Děkuji za odpověď. Ona k té gynekoložce ted přešla nově, protože se několik mnoho let snaží bez úspěchu otěhotnět a má problém s pravidelnou menstruací. Její gyn to řešila jen hormony a přesvědčováním, že řešením je umělé oplodnění. Ale bohužel "početí dítěte" není v některých případech alternativní formou levná záležitost. Našla jsem i jiné produkty, které obsahují vit E a pupalkový olej ve stejném množství. Ale člověk přemýšlí, v čem je potom ta kvalita jiná....
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@ela90 Tato značka má velmi kvalitní produkty, takže bych doporučovala. Také znám i paní gynekoložku a myslí to jistě dobře. Pokud je to ale opravdu nad rámec finančních možností sestry, tak zkuste jiný produkt. Hledejte prostě "pupalka dvouletá" - ideálně aby to bylo ze zastudena lisovaného oleje (tj. kapsle), anebo může zkusit rovnou olej, který se bude užívat vnitřně na lžičku. Jistě najdete levnější varianty, ale omrkněte více obchodů/eshopů. Pupalka se užívá k nastolení hormonální rovnováhy a prodloužení luteální fáze - obojí důležité pro početí. Také je skvělá po vysazení hormonální antikoncepce. Mrkněte na složení fin Glandincaps a prostě se snažte při hledání co nejvíce přiblížit tomu složení - aby tam byl i vit. E a požadovaná denní dávka.