Ahojky, ve středu jsem byla na gynekologii s tím, že jsem to nedostala, a měla jsem meškání nějak 10 dnů. Dělala ultrazvuk, a.. nějaká bublinka a v ní 2mm nějaká tečka. Nikdy v životě jsem to neměla. Řekla, že to muže být počátek těhotenství, ale ona nic nevidí, a nebo to muže být cysta. Takže asi gestační váček a nebo něco jiné, vzala krev, dnes jsem volala na výsledek, a samozdřejmě negativní. Ale co mě nejvíc zaráží je to, ze neustále chodím na malou, dále v podbříšku tlaky, spíše i píchání, nic vážného ale něco tam nehraje. Já už fakt nevím co dal. 😥😥a proto prosím o radu, neměl tohle náhodou někdo? Mockrat děkuji za každou odp. 🥺💋
@misula29 já právě nevím na co mám čekat, zdali to bylo nedávné těhotenství a fakt nejde nic vidět ani poznat podle hladiny HCG což si myslím že ne, protože určitě by to už ukázalo, a nebo teda řešit, co s tou cystou.
těhotenství jde vidět v děloze až od hladiny hcg nad 1000 jednotek a ty příznaky můžou být jak k těhu tak i ke zdravotnímu problému, co se cysty týká tak to už pak budeš řešit s doktorem ,předepokládám,že si tě pozval na kontrolu. A tobě nebral krev ? Těhu test sis nedělala?
Cysta ma příznaky jako těhotenství - jsem po dvou cystach a obě operovane. Chodila jsem na malou stale, tlak v podbřišku úplně normální - ta cysta tlačí. Ale většinou se takhle projevuje až, když je veliká. Ja ji měla vždy kolem 18cm. Takže to už tlak byl. Ale samozřejmě záleží na krvi, těhotenskym testu a dalsich vyšetření 🙂
@misula29 tak jak píši, šla jsem z tím, ze mrška nedorazila, viděla tam toto a řekla buď je to počátek těhotenství a nebo cysta, vzala mi hladinu HCG dnes jsem volala na výsledky a byly negativní. Ale kontrolu nedomluvila, řekla, ze tu cystu odmenstruuji. Což jako nechapu, zatím nic nedorazilo.
@karol1996 jak říkám, hladina HCG byla negativní.
@kristynkaam aha, tak potom většinou opravdu cysty odejdou s ms .Pokud to nedostaneš tak by ti měl píchnout vyvolávačku . Občas se však stane ,že se cysta musí odstravit operačně,ale to bych nepředbíhala. To co máš není nic neobvyklýho,tak se hoď do klidu 🙂
@misula29 tak snad to bude tak jak říkáš. Akorát teda bolí to teď skoro v kuse... 😞
@kristynkaam ono je to nepříjemný:-/ Však kdyby něco tak si skoč zas k doktorovi.
@misula29 mě jen udivuje, ze mě třeba nechce sledovat, jestli to roste nebo tak. Muže to růst??
@kristynkaam mě taky nikdy nesledoval. Max mě řekl ,že pokud to nedostanu at se stavím na vyvolávačku.
@misula29 ajo, asi to budu mír stejne. Počkám do pondeli, pokud nic budu volat a objednam se na vyvolání. Každopádně mockrat děkuji za odpovědi 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jak co dál? Počkáš a uvidíš co z toho bude.