Ahoj děvčata co se začínáte snažit o prcka,
spoustu diskuzí už je rozjetých a ráda bych se sblížila s některýma z vás a probírala vše co nás čeká v následujících měsících a včecko to kolem s váma prožívala.
S přítelem se snažíme o první bejbátko, takže jsem "nováček"..
Ahoj, taky jsme s manzelem na uplnem zacatku. HA uz neberu 2.mesic, ovu i MS pravidelne. Navic beru uz 4.mesic kyselinu listovou, ted jsem si koupila Calibrum babyplan. O vikendu ovuluju, tak to treba vyjde napoprve 😎
Jinak drzim pesti vsem 😉
Ja dnes ms a pak na to vlitnem. Ha neberu od listopadu,listovku asi 2 mesice,ale nepravidelne. Cyklus 28 presnej jak hodnky s ovu si nejsem tak jista jestli jo ale zacnu merit at mam jistotu.
tak ms nedorazila (od čtvrtka), test doma nemám a je to hrůza vydržet do zítra.. .afjo
Drzim pesti 🙂
Tak jsem zjistila, ze mam pekne nedockaveho manzela :D ... Uz se vyptava, za jak dlouho se da tehotenstvi poznat a kdy si udelam test a tak. No doufam, ze nebude moc zklamany, kdyz to nevyjde. I kdyz si to samosebou oba moc prejeme 🙂)
to ten můj se moc nestará
Ahoj holky, my se snažíme 2. měsíc....od včerejška 10 DC dělám ovu testy, tak se snad zadaří 😉
no já ms už 4dny nikde a ted jsem testovala a jen /
nevím co se děje
Tak kdyz mivas ms presne jak hodinky, tak treba to znamena, ze tam co nevidet budou // 😉
Jen je mozna jeste brzo, testuj dal, drzim pesti!!
To cekani je nejhorsi. Porad na to musim myslet. Hruza
To verim. Nam kdyz zo nevyjde ted (napoprve), pristi mesic na tom budu stejne 😖
To verim. My se vlastne jeste snazit nezacli (rikali jsme si kdyz se stane tak se stane) snazeni az po tech ms co uz 5 dni nikde. A uz pocitam pomale hodiny a minuty. Testnout zkusim znova zitra z rani moci. A pokud nebude // tak asi za dr. A tam se uvidi presne
Test bilej. Odpo mi snad dr rekne lepci zpravy. Aspon tu ms at se muzem snazit dal. Ale tenhle stav je na hlavu!!!
Tak jdu od doktora. Rekl mi ze test tak potydnu a dyl neco ukaze. Prohlidl me a prej mam hodne narostlou sliznici. Pokud neprijdou do konce tydne mesicky,tak testnout. A preje mi brzke poceti,kdyby nic. Takze nic moc. Prestavam to resit a jdu uklidit. Sak ty dve carecky tam urco brzo budou
co já vím.. to mi vůl neřekl :D
Tak mrska dorazila. Zklama na jsem,ale nadruhou stranu mam radost. Budu to mit za sebou a muzem hupsnout na to planovane poceti. A miminko bude delane s laskou. Ne ze nahoudou se stalo. Ikdyz natom samozrejme nezalezi. Budem praktikovat tuleni ob den a podle chuti a urco se dockame!
Holka zlata nebumbej! V zacatku je to jak jed!!! Ja teda co planujeme tak nepiju a nejak mi to nechybi.
Nevypila jsem ani decku. Fakt mi to nejelo. Taky nepiju a taky mi to nechybi. 😎
no už sem se lekla skoro mamino :D:D
Ahoj holky,
taky se teď s manželem snažíme o první mimi, tak bych se k vám přidala, jestli to neva 🙂 My jsme se snažili už před nějakou dobou asi půl roku, to nic.. ale bylo to po tom co jsem brala asi 6 let antikoncepci, takže jsem ani nedoufala. Pak jsme se snažit přestali, páč jsme měli svatbu, no a teď jsme zase začli.. první 2 měsíce to nevyšlo a teď čekám, jak dopadne třetí. Tenhle měsíc jsem si poprvý dělala ovulační testy a tulili jsme přímo v ty dny, takže jsem taková natešená, že by to třeba mohlo vyjít. Ovulaci jsem měla minulý týden, takže teď musím počkat, jestli se dostaví MS, ale to čekání je strašný!! 🙂
Ahoj, vitej 😉
Kolikaty jsi DPO? Samozrejme drzim pesti 😉
Teď mám teprve týden po ovulaci.. a vy? Neznáte nějakej testík kterej by zjistil těhotenství dřív než všechny ostatní? 🙂 Asi se musí vždycky čekat až do MS že..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ahojky,my se s manzelem taky rozhodli,ze zacneme pracovat na mimku...akorat,ze u nas to bude slozitejsi,jelikoz nemam pravidelny cyklus a stane se i ze mesic MS neprijde vubec.no my se zacali snazit na zacatku mesice,vlastne hned po MS...A jak jste na tom vy?