Ahoj holky!
34DC, 12 DPO, cyklus pravidelný 34 dní.
Tak dneska v noci (jako téměř vždy) jsem měla dostat MS a zatím nic. Je zvláštní, že běžně u mě bývá 33DC večer bolest břicha a po začátku krvácení přítomen průjem.
Včera mi večer nebylo vůbec nic a zvláštní je, že dneska začal od rána průjem jako vždy při MS (nic špatného jsem nesnědla) a jinak mi prostě vůbec nic není. Ani na MS, ani žádné těhotenské příznaky - břicho nebolí, prsa normální, výtok průhledný, neudělalo se mi tedy tolik beďarů jako normálně a jsem unavená, ale kdo není .. :D
V březnu jsem po biochemickém těhotenství, kdy jsem právě 1 den meškání měla dvě čárky, za 2 i 4 dny sílily a pak najednou 6.den v noci přišlo krvácení a velké bolesti :/ Tak se bojím testovat dříve teď..
Je tu teď taky někdo, kdo čeká s testem? Pojďmě se podpořit a popsat si pocity, stavy a tak.. 🙂
@mydvaapes1 Tak na Vás myslím, aby byl červenec ten pravý!!!!😉 No je to pekelná otrava, ale mám to tak už asi od těch 14🙈
Tak uvidíme, pár dní ještě počkám... 🙂
Ahoj, tak já jsem dnes 32. den cyklu, 14 DPO. MS mám většinou 13-14 DPO. Už dva dny mi bolí podbřišek, jako před MS, takže stále lítám na záchod a nic😁 Když to nedostanu do soboty, tak budu testovat😊 Snažíme se od prosince...v březnu se to povedlo, bohužel v 5 tt samovolný potrat...tak jsem zvědavá, co se bude dít teď...Tak můžeme čekat společně 😁
@bublinkaaa87 juuu, to jsme na tom Temer uplne stejne, vcetne toho nepovedeneho v breznu!
No ja dneska porad beham na zachod, ted odpoledne uz i obcas malinko krece, ale nic. Docela vic pruhledneho vodnateho vytoku.
Ty jo, my jedeme zitra do utery na dovolenou karavanem, tak nevim, do kdy cekat kruci😁
@weu91 ahojda :D no je fakt že já měla průjem při ms taky vždy 😂😂 ale co si vzpomínám tak já byla nějakých 10 dpo (týden před ms) a mě chytli hrozný křeče, bolest břicha, průjem a tak. Tak jsem si říkala že to asi mrcha dorazí (což mi bylo divný tak brzy protože já mám ms snad i na hodinu presne) a pockala jsem do druhého dne a nevydržela to a udělala si test a byli 2 // :D a vždy když bych teď normálně měla dostat ms tak plus minus v ten den dostanu zase průjem a křeče... a vlastně jsem měla průjem snad 2 týdny od prvního testu a pak z prujmu zvracení a zvracení mi vydrželo až teď do 14. Týdne😭😭
@lexa2000 Ahoj! Díky za zkušenost. Už jsem se bála, že jsem s průjmem při MS jediný exot 😅😂
Dneska teda 13DPO, takhle dlouhou luteálku jsem snad ještě nikdy neměla :D
Uch. Tak já nevím, nechci ještě testovat...! @bublinkaaa87 jak jsi na tom? 🙂
@weu91 já jsem dnes 15 DPO a stále nic 😊 Břicho pořád bolí, včera opravdu docela dost, což už jsem jasně počítala s tím, že MS prostě přijde...luteální fázi taky nemívám tak dlouhou, ale byla jsem nedávno na operaci s ledvinovým kamenem a mám v ledvině stent, tak si říkám, jestli mi to ta operace nemohla rozhodit 😕dnes se mi motá trochu hlava, měřila jsem tlak a úplně příkladný, tak nevím...dám tomu ještě ty dva dny 😊No a co si vzít ten TT s sebou na dovču a zkusit to tam? 😊 Jako ono už by se ti to asi ukázalo i teď, když jsi 13 DPO 😉
@tez83 a kdy máš v plánu dělat testík ty? 😊
@bublinkaaa87 tak já jela dneska na otočku domu,tak jsem odpo test udělala a je sněhobílá,dneska jsem 40DC.Takze nevím,kde se ta ms louda...!🤷
@bublinkaaa87 Ale jo, asi ho vezmu s sebou. No po té radosti a pak zklamání v březnu mám teď ani nevím proč strach si test udělat :((
A ty vydržíš do soboty tedy? To budeš nějaký 17DPO, že?
@weu91 tak to mám úplně stejně, taky mám strach si ho udělat 😕 No možná ani nebudu muset čekat do soboty. Před chvílí mě zase začalo bolet břicho, celkem dost! 😔 Ale jinak ano, v sobotu bych byla 17 DPO.
@bublinkaaa87 Neeee, to nic nebude!! Jinak já se musím přiznat, že jsem to nakonec nevydržela. Přijela jsem z práce a usnula jsem, protože jsem byla úplně mrtvá... No a pak jsem si řekla, že prostě to musím vědět... A jsou tam // !
@weu91 no nekecej😁Tak to moc gratuluji❤Hlavně ať je vše v pořádku😊 Tak to si tu dovču užiješ ještě o to víc 🤩 Tak pak dej vědět jak to pokračuje, jestli je vše v pohodě😊
@bublinkaaa87 z večerní moči takto, tak uvidíme ráno :D
No ty taky koukej napsat!!!! Držím palce!
@weu91 ty jo, to je krásně pozitivní test😍 Ještě jednou velká gratulace ❤ Já bohužel nic, před chvílí jsem to dostala 😔 Takže zase příště 😊
@bublinkaaa87 to me mrzi!! Cervenec je tvuj!!! Klidne kdykoli napis ;)
U me snad vse bude ok.. 🙂 tohle z rana..
@verca_0 uprimne? Nakonec fakt pomohlo nic nebrat a moc to neresit..
Ja zkousela na jare kontryhel caj, brala macu, drmek.. pak jsem se na to vyprdla a rekla si, ze bud to nejak prijde, nebo na podzim skocim k doktorovi.. no a mesic po svatbe..😁 i s cyklem 34dni a LF jen 11 dni se povedlo..
@lexa2000 já vím no, snažím se, byly měsíce kdy jsem na to vunec nemyslela, nedělala testy ani nic neuzivala a fakt se na to vyprdla a ono nic no, ale člověk tak nějak asi v zadu v hlavě to někde má a asi to fakt přijde až když budou jiné starosti a nebude na to ani pomyšlení nebo nevím, ale je super ze vam to tak vyšlo ☺️
@verca_0 no to máš asi taky pravda :( vím že Kamarádka se snažila taky dlouho, pak když jim to přes rok nešlo, rozhodli se přestěhovat no a měsíc myslela jen na stěhování, kam co dá, malovali atd a pak si najednou vzpomněla že má týden zpoždění a měla dálnici na testu😂
U někoho to asi funguje a někdo může vyzkoušet vše a nic
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Taky mívám u MS průjem :D...ale červen pro nás co se těhotenství týče byl neúspěšný. Začínáme teď v červenci na novo. Držím palce ať vám to vyjde 🙂