Provera 5mg , absence ms. Pomohlo to někomu otěhotnět?

popelkaa23
2. únor 2022

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat moje poslední menstruace byla 15. srpna 2021. Od té doby jsem menstruaci neměla a nemluvím o tom co se v mém těle děje hormonální bouře přibírání oblasti břicha natekla prsa otekly obličej a tak dále. Byla jsem u svého gynekologa a ten mi sdělil že mám vzhled Polycystických vaječníku Ale jenom vzhled. Snažíme se o miminko předepsal mi Proveru 5 mg. Má otázka zní pomohlo to někomu otěhotnět když neměla menstruaci tak jako já třeba si půl roku rok? Jinak jedno dítě už mám tříleté taky jsem neměla menstruaci a povedlo se to přirozeně bez nějaký hormonu

klokanka31
2. únor 2022

@popelkaa23 Já bez ms otěhotněla 3x... Ale s touhle proverou zkušenost nemám...

popelkaa23
autor
2. únor 2022

@klokanka31 waauuu krásná zprava dekuju moc!♥️ Ja jen jednou no ..snad se povede po druhy ,holka nám trvala necelé dva roky . A vám to jak dlouho trvalo jestli se mužů zeptat ? 🧚🏻‍♂️

klokanka31
2. únor 2022

@popelkaa23 12 let...ty tři těhotenství byly v jednom roce, první mimoděložní,pak potrat a ze třetího mám krásnou holčičku 🙂

popelkaa23
autor
2. únor 2022

@klokanka31 takže 12 let jste nemohla otěhotnět.? Až potom v jednom roce 3krat ? Jestli to správně chápu ?

eloise02
2. únor 2022

Já jsem mívala menstruaci tak 2x-3x do roka. Otěhotněla jsem přirozeně po 13 letech, v době kdy jsem přestala chodit na vyvolávací injekce a přestala užívat veškeré svinstvo typu Provera.

klokanka31
2. únor 2022
popelkaa23
autor
2. únor 2022

@eloise02
@klokanka31
Tak hlavně ze se vám povedlo aspoň to jedno mimčo holky ! Věřím ze bude i další , a doufám ze nebudu muset čekat na druhé mimi 12-13 let . Obdiv holky ze jste to dali ! Opravdu kloubouk dolu 🍀🍀

hezz17
2. únor 2022

Brala jsem proveru na nepravidelny cyklus a tehotenstvi na 1.dobrou

popelkaa23
autor
2. únor 2022

@hezz17 tak to je skvěle , a taky jste neměla takhle mesicky tak jako ja ? Ja jsem to měla po 93 dnech. Ale teď se mi to nějak seklo a naposled byla teda v srpnu 15 . Takže vy jste ji nasadila tu Proveru a hned první měsíc se povedlo ? Děkuji ♥️

klokanka31
2. únor 2022

@popelkaa23 Ono člověku nic jiného nezbývá než to zvládnout...🙂 přeju ti ať se brzo dočkáš 🍀

hezz17
2. únor 2022

@popelkaa23 mela jsem cykly kolem 45 dni. Uzicala jsem ji 8 mesicu. Ale bez ochrany to bylo planovane az ten 8.mesic.