Ahoj holky, chtěla bych se zeptat moje poslední menstruace byla 15. srpna 2021. Od té doby jsem menstruaci neměla a nemluvím o tom co se v mém těle děje hormonální bouře přibírání oblasti břicha natekla prsa otekly obličej a tak dále. Byla jsem u svého gynekologa a ten mi sdělil že mám vzhled Polycystických vaječníku Ale jenom vzhled. Snažíme se o miminko předepsal mi Proveru 5 mg. Má otázka zní pomohlo to někomu otěhotnět když neměla menstruaci tak jako já třeba si půl roku rok? Jinak jedno dítě už mám tříleté taky jsem neměla menstruaci a povedlo se to přirozeně bez nějaký hormonu
@klokanka31 waauuu krásná zprava dekuju moc!♥️ Ja jen jednou no ..snad se povede po druhy ,holka nám trvala necelé dva roky . A vám to jak dlouho trvalo jestli se mužů zeptat ? 🧚🏻♂️
@popelkaa23 12 let...ty tři těhotenství byly v jednom roce, první mimoděložní,pak potrat a ze třetího mám krásnou holčičku 🙂
@klokanka31 takže 12 let jste nemohla otěhotnět.? Až potom v jednom roce 3krat ? Jestli to správně chápu ?
Já jsem mívala menstruaci tak 2x-3x do roka. Otěhotněla jsem přirozeně po 13 letech, v době kdy jsem přestala chodit na vyvolávací injekce a přestala užívat veškeré svinstvo typu Provera.
@popelkaa23 Jj
@eloise02
@klokanka31
Tak hlavně ze se vám povedlo aspoň to jedno mimčo holky ! Věřím ze bude i další , a doufám ze nebudu muset čekat na druhé mimi 12-13 let . Obdiv holky ze jste to dali ! Opravdu kloubouk dolu 🍀🍀
Brala jsem proveru na nepravidelny cyklus a tehotenstvi na 1.dobrou
@hezz17 tak to je skvěle , a taky jste neměla takhle mesicky tak jako ja ? Ja jsem to měla po 93 dnech. Ale teď se mi to nějak seklo a naposled byla teda v srpnu 15 . Takže vy jste ji nasadila tu Proveru a hned první měsíc se povedlo ? Děkuji ♥️
@popelkaa23 Ono člověku nic jiného nezbývá než to zvládnout...🙂 přeju ti ať se brzo dočkáš 🍀
@popelkaa23 mela jsem cykly kolem 45 dni. Uzicala jsem ji 8 mesicu. Ale bez ochrany to bylo planovane az ten 8.mesic.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@popelkaa23 Já bez ms otěhotněla 3x... Ale s touhle proverou zkušenost nemám...