Protilátky chlamydie, pokusy otěhotnět. Máte zkušenosti? Máme se teď snažit?

7. říj 2020

Dobrý den. Hledám někoho s podobnou zkušeností? Předem bych chtěla zmínit že jsem nikdy neměla větší problém tam dole, z kterého bych usoudila že mám nějaký problém. Na gynekologii chodím pravidelně. Jenže protože mám jiné zdravotní problémy, šla jsem na opravdu důkladný rozbor krve kde se přišlo na to že v krvi mám protilátky chlamydie. Doktor doporučil přeléčit antibiotiky. Beru konkrétně formilid 500, který je prý ze skupiny makrolidů které by v těhotenství neměli způsobovat žádný větší problém. No a teď trochu k mé situaci. Už nějakou dobu se snažíme o miminko které nepřichází, také bez zjevných problémů. A tak mě napadlo jestli by to nemohlo být tím? Už nás trochu tlačí čas já si miminko moc přeji takže můj další dotaz se váže k tomu zda se máme tento měsíc snažit nebo se na to radši vyprdnout? Aktuálně se snažíme aby otestovali i partnera a tím aspoň zjistíme jestli mám prostě jenom nějaké protilátky z minulosti nebo jsme aktivně nemocní oba. Má někdo zkušenost s protilátkami v krvi? A co s antibiotiky v těhotenství? A otěhotněly jste po přeléčení? Upřímně jsem z toho opravdu zklamaná protože tímto stylem mi doběhne mateřská a já jsem zvědavá kdo mi pak jako těhotné dá práci. Samozřejmě zdravé miminko je předností.

terla
9. říj 2020

Moje teta dělá léčitelství, konkrétně reiky a většinou z jejich klientek, co nemohou otěhotnět trápí právě chlamidie (a to není jen pohlavní nemoc). Myslím, že jiná možnost než antibiotika není. Myslím, že pak máte slušnou šanci.

fandysek_1
11. říj 2020

Nejlépe oba dva přeléčit a za 2 měsíce znovu na test. U nás byl problém mycoplazma.