Dobrý den. Hledám někoho s podobnou zkušeností? Předem bych chtěla zmínit že jsem nikdy neměla větší problém tam dole, z kterého bych usoudila že mám nějaký problém. Na gynekologii chodím pravidelně. Jenže protože mám jiné zdravotní problémy, šla jsem na opravdu důkladný rozbor krve kde se přišlo na to že v krvi mám protilátky chlamydie. Doktor doporučil přeléčit antibiotiky. Beru konkrétně formilid 500, který je prý ze skupiny makrolidů které by v těhotenství neměli způsobovat žádný větší problém. No a teď trochu k mé situaci. Už nějakou dobu se snažíme o miminko které nepřichází, také bez zjevných problémů. A tak mě napadlo jestli by to nemohlo být tím? Už nás trochu tlačí čas já si miminko moc přeji takže můj další dotaz se váže k tomu zda se máme tento měsíc snažit nebo se na to radši vyprdnout? Aktuálně se snažíme aby otestovali i partnera a tím aspoň zjistíme jestli mám prostě jenom nějaké protilátky z minulosti nebo jsme aktivně nemocní oba. Má někdo zkušenost s protilátkami v krvi? A co s antibiotiky v těhotenství? A otěhotněly jste po přeléčení? Upřímně jsem z toho opravdu zklamaná protože tímto stylem mi doběhne mateřská a já jsem zvědavá kdo mi pak jako těhotné dá práci. Samozřejmě zdravé miminko je předností.
Nejlépe oba dva přeléčit a za 2 měsíce znovu na test. U nás byl problém mycoplazma.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Moje teta dělá léčitelství, konkrétně reiky a většinou z jejich klientek, co nemohou otěhotnět trápí právě chlamidie (a to není jen pohlavní nemoc). Myslím, že jiná možnost než antibiotika není. Myslím, že pak máte slušnou šanci.