Ahojte dievčatá 🙂 som začiatočník v meraní BT a aj v ovu testoch... môžte mi niekto pomôcť a pozrieť sa mi nato? Pohlavny styk sme mali v piatok večer, nedeľu ráno a v utorok večer, myslíte že sme to strafili? Ďakujem 💛
@novacek21 a myslíš ze ten graf je zatiaľ v poriadku? Lebo dnes to nejako kleslo 😏
Máš to ukázkové, klasická metoda je 6 po 3 a to ti ten tvůj graf ukazuje - ty čárky ti to dělí - 3 nízké teploty a pak 6 vysokých, takže podle tohodle ovulace proběhla 🙂 teď už je to na tom ostatním... ;)
@madbetka hej hej, neskoro som sa zobudila s tým meraním 😄
@lentilka_09 Nevadí, podle mě je to hezký graf a celkem se dá odhadnout, že ty teploty byly předtím také nízké. Ale s úplnou jistotou se z něj ovulace potvrdit nedá. Tak příští cyklus 🙂 I když vlastně spíš přeji, ať už žádný další nepřijde. Myslím, že jste to trefili úplně ideálně, tak držím palce 🙂
@madbetka este som zabudla poznamenať ze ovulaciu mam potvrdenú od dr...bola som v utorok na sone a povedal ze ovu bola a tvorí sa žlté teliesko ze tak 2-3 dni dozadu bola...
@madbetka ďakujem ❤️
@lentilka_09 taky si myslik ze vypada hezky☺️Me to takle kleslo dvakrat dokonce ☺️ Drzim palce ☺️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, podle mě to máš vše úplně ukázkově. Ovulace někdy během dne 11. 4., nejvíce sytý ovulační test dva dny předem. Držím palce 🙂 Krásně se ob den snažíte. Vajíčko vydrží tak 24 hodin k oplození po ovulaci a kvalitní sermie si chvíli počkají, ty méně kvalitní už méně.