Krásný den vám všem přeji🙂 potřebovala bych poradit snažíme se o miminko .Bylo mně týden špatně (občas) bolestí v podbřišku i prsa ale vse se da zmaknout nejsou ti bolesti na umění🙂 otazka je ze mam všelijaké bolesti a náznaky ale test Sluníčko z Tety drogerie je negativní:( Ovulaci sem mela mít mezi 15-17.4.2024 a sex sme měli 14,15,16,....Je možné ze je na test ještě brzo nebo už mám smůlu?Moc dekuji 💞💞💞za odpověď a krásný den
@klokanka31 jak však je napsano 15-17.4.Duben
@liviana7 No ale dneska je 18., to přece nemůžeš mít pozitivní test 🙂
@liviana7 Tohle je hrozná blbost, chtít mít hned pozitivní test po ovulaci.
Poradila bych ti, at si nejdriv nastudujes neco o cyklu, jak funguje zenske telo a otehotneni 😉 pokud jste pocali tento tyden, tak nekde ve tvem lune plavou dve pohlavni bunky spojene do zygoty, a v tomto mikroskopickem utvaru probiha deleni kmenovych bunek. Pokud by sis nebyla jista, tak tuto fazi opravdu zadny test ani lekar nezachyti a nezjisti 🙃 musis pockat, az ten shluk bunek naroste alespon na okem viditelnou velikost, uhnizdi se v delozni sliznici a napoji se zarodkem budouci placenty na tvuj krevni obeh. Pak se zacne do krve vylucovat tehotensky hormon hcg, jehoz pritomnost v moci muzes detekovat tehotenskym testem.
TL;DR: test ma cenu zkouset delat dva tydny po predpokladanem oplodneni, driv nic neukaze.
P.S. v dnesni dobe mame diky internetu pristup doslova ke vsem informacim a vedomostem lidstva, kdykoli. Neni problem zjistit si na par kliknuti cokoli. Nechapu, proc jsou stale lidi, kteri netusi nic o nicem… hlavne ze chodi na facebook.
Vážně je ještě hodně brzy. Však i v příbalovém letáku všech těhotenských testů se píše, že testovat se má nejdříve v den předpokládané menstruace. A ani to není záruka hned pozitivního testu. Zkus vydržet. Bolesti v podbřišku a prsou mám i v době ovulace. To opravdu není příznak těhotenství takhle brzy.
@klokanka31 jeeezis omlouvá se moooc:(
@liviana7 Nemáš proč se omlouvat 🙂
@klokanka31 😗 ja to napsala úplně špatně právě
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@liviana7 Nespletla sis měsíc? Teď je duben 🙂