Přeji všem pěkné nedělní odpoledne a prosím o Vaše rady nebo tipy jak účinně pročistit bylinkami organismus. Téma je aktuální pro nás, co plánujeme těhotenství, i pro ty ostatní. Podzimní deprese a únava se blíží, tak ať nás nedostihnou! Mějte se a děkuji!
Zdravím 🙂 Sice to nejsou bylinky v "pravém slova smyslu" ale napadnul mě přípravek Gynex, Nosifol. Obecně je dobrá Chlorella a mladý zelený ječmen. Aloe Vera (gel,nápoj, vitaminy). Denoxinal (játra, ledviny) a různé pročišťující čaje, které lze zakoupit v lékárnách nebo obchodech se "zdravou, racionální výživou"...
začala bych tím, že budu poctivě každé ráno nalačno popíjet citron s teplou vodou. Pak bych zkontaktovala nějakého bylinkáře, který by mi na míru doporučil bylinnou kúru (cena cca 300-500 za konzultaci + nákup bylinek v bylinkářství). Vyhla bych se firmám, které detoxikaci na netu běžně nabízejí a za tučné peníze prodají neúčinné a předražené preparáty. Z bylinkářů mám velmi dobrou zkušenost s Wojnarem nebo Dědkem kořenářem.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
na pročištění určitě doporučuji konzultaci s odborníky na www joalis cz. mám super výsledky a nejen já 🙂